Bliv elev i Team Hørkram

- Vi søger løbende elever og lærlinge

 

Kontorelev, handelselev, gastronom, it-supporter, godschauffør eller lageroperatør? Hvis du er ved at tage en uddannelse indenfor for ét af disse områder, er det måske dig, der som elev skal være en del af Team Hørkram. Vi tilbyder dén elevplads, der kan blive starten på resten af dit liv.

Hørkram som elevplads


Når du er elev i Hørkram, sikrer vi løbende udvikling af både dine faglige og dine personlige kompetencer – vi ved godt, at det lyder som en kliché, men den er faktisk god nok. Vi synes selv, at vi er rimelig meget med på beatet, og det der med miljø og bæredygtighed går vi ret meget op i. Vores omgangstone er temmelig uformel, og vi prøver altid at have det sjovt, mens vi arbejder.

Stærkt sammenhold


Som elev i Hørkram bliver du en del af et stærkt sammenhold med de andre elever, men også med dine øvrige kolleger. Vores elever hygger sig sammen (…det er altså ikke noget, vi bare siger!). For eksempel spiser eleverne én gang om ugen frokost sammen, og så er de med til forskellige sociale arrangementer på arbejdet. Faktisk er deres sammenhold så stærkt, at de også ofte ser hinanden privat.

Vi tilbyder følgende elevpladser:

Ansøg om elevplads

Smid os din ansøgning og fortæl lidt om, hvorfor du bliver den bedste elev eller lærling, vi nogensinde har haft. Selvom karakterer ikke er alt, vil vi alligevel gerne se dine – upload dem sammen med din ansøgning og dit CV. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig, hvis du skal være vores næste stjernefrø.

 

ANSØG UOPFORDRET HER