Vores private brands

Kvalitet til gode priser

Kvalitet i alle prisklasser
Vi har nu glæden at præsentere vores ”egne mærker”, private brands. Det vil sige serier af varer, hvor vi selv udvikler og bestemmer, hvilken type vare og kvalitet, der kommer i pakkerne.

Vores egne serier bygger på vores kerne værdier omkring kvalitet og service og vores ønske om at skabe merværdi for vores kunder. Vi ønsker at være en optimal samarbejdspartner til storkøkkenet.

Der indgår ingen discountvarer i vores serier – kun discount priser! Vi vil gerne tilbyde gode kvalitetsvarer til en fornuftig pris. Vores private brands består af en blanding af varer, som vi selv udvikler og af varer, som vi udvælger. Når vi siger, vi står bag kvaliteten, mener vi det.

Det forpligter
Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, hvad de kan forvente. Vi har derfor tilstræbt at udvikle serier, der bygger på værdier, som du kan genkende hver gang du vælger en vare fra en af vores serier, uanset om du køber frossen fisk, marmelade, mel, ost eller hakket oksekød. 

Chefs Best Partner er vores premium serie.
Når du køber varer fra denne serie, er de af høj kvalitet! Det er varer, der er nøje udvalgte og ofte produceret efter "oprindelige" metoder.

Chefs Best Nature er til dig, der ønsker økologi og dyrevelfærd.
Vi har en bred økologisk produktportefølje lige fra basisvarer til specialiteter. Økologi er prioriteret højt og vi arbejder målrettet på at udvide vores sortiment i henhold til vores kunders ønsker.

Base Culinar - en serie basisvarer i god kvalitet til en stærk pris!
Denne serie er til dig, der er meget prisbevidst. Kvaliteten er god og serien rummer mange af de basisvarer, der bruges meget af i storkøkkener.

Base Elements - en helt ny serie indenfor nonfood!
Serien rummer glas, porcelæn og service. Base Elements er gode kvalitetsvarer i tidsløst design til en fornuftig pris.