Private brands

Med mere end 32.000 unikke varenumre har vi alt, hvad du har brug for i dit køkken. Vi har fødevarer, drikkevarer og nonfood i alle afskygninger. Vores sortiment består – blandt meget andet – af mejeriprodukter, kolonial, frugt og grønt, kød, fisk og skaldyr, vin og spiritus, tobak, kage og desserter, rengøringsmidler, emballage og beklædning samt økologiske og biodynamiske produkter. Med vores sortiment behøver du kun at handle ét sted.

Kvalitet i alle prisklasser

Hos Hørkram kan vi præsentere vores ”egne mærker”, private brands. Det vil sige serier af varer, hvor vi selv udvikler og bestemmer, hvilken type vare og kvalitet, der kommer i pakkerne.

Vores egne serier bygger på vores kerne værdier omkring kvalitet og service og vores ønske om at skabe merværdi for vores kunder. Vi ønsker at være en optimal samarbejdspartner til storkøkkenet.

Der indgår ingen discountvarer i vores serier – kun discount priser! Vi vil gerne tilbyde gode kvalitetsvarer til en fornuftig pris. Vores private brands består af en blanding af varer, som vi selv udvikler og af varer, som vi udvælger. Når vi siger, vi står bag kvaliteten, mener vi det.

Det forpligter

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, hvad de kan forvente. Vi har derfor tilstræbt at udvikle serier, der bygger på værdier, som du kan genkende hver gang du vælger en vare fra en af vores serier, uanset om du køber frossen fisk, marmelade, mel, ost eller hakket oksekød.

Gå på opdagelse i vores private brands

Bliv kunde hos Hørkram

Ønsker du at blive kunde hos Hørkram? Læs meget mere om dine muligheder og udfyld vores online formular.

Bliv kunde

Oplev sortimentet

Med mere end 32.000 unikke varenumre har vi alt, hvad du har brug for i dit køkken. Gå på opdagelse i det store udvalg hos Hørkram Foodservice.

Se vores sortiment