Bliv kunde 

Bliv kunde hos Hørkram

Vejen til at blive kunde hos Hørkram er ikke langt væk. Her på siden finder du alt nødvendig information for at blive kunde hos Hørkram Foodservice. Ansøg via formularen her på siden og læs mere om det store udvalg hos Hørkram. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos Hørkram Foodservice A/S.

Totalleverandør med bredt sortiment

Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservicemarkedet og er én af de tre største cateringgrossister i Danmark. Vi har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservicemarkedet og råder over et meget alsidigt sortiment med mere end 30.000 unikke varenumre. Vores sortiment består blandt andet af mejeriprodukter, kolonial, frugt og grønt, kød, fisk og skaldyr, drikkevarer, vin og spiritus, tobak, kager og desserter, nonfood og økologi.

Egenproduktion og private labels

  • Vi har vores egen slagterafdeling, hvorfra du kan købe stort set alle slags kød

  • Sea Culinar, som er vores egen fiskeproduktion, leverer hver dag frisk fisk og skaldyr til vores mange kunder

  • Vi har egen frugt- og grøntafdeling med faguddannet personale

  • Vi har en lang række private labels, som er serier, hvortil vi nøje har udvalgt produkter af den rigtige kvalitet og til den rigtige pris

Leveringssikkerhed

Vi sætter en ære i altid at levere de rigtige varer på det rigtige tidspunkt, og faktisk ligger vores leveringssikkerhed over 99,5 %. Derfor kan du være sikker på altid at få dine varer, som du har bestilt dem – og skulle det gå galt, så gør vi vores bedste for at løse det på en konstruktiv måde.

Service og fleksibilitet

  • Vores faguddannede konsulenter bistår dig med faglig sparring
  • Vores kundeservicemedarbejdere i både Sorø og Aarhus sidder klar til at hjælpe

  • Vores webshop er altid åben – indtil klokken 23.00 kan du bestille varer til levering næste dag 

  • Vores løsninger udvikles og tilpasses løbende til vores kunders behov

Tilbud og inspiration

To gange om året afholder vi vores traditionsrige fødevarefagmesser, hvor du som kunde kan møde både os og vores mange leverandører for på den måde at blive klogere på vores sortiment. Desuden afholder vi hvert år også en række seminarer og foredrag, hvor du kan få ny inspiration til dit køkken.

Som kunde i Hørkram får du hver måned gode tilbud leveret sammen med dine varer. Vores to Culinar-magasiner leveres som tryksag sammen med dine varer og er samtidig at finde her på sitet. Du kan desuden tilmelde dig vores tilbuds- og nyhedsmail for at modtage nyheder og tilbud hver uge.