Om Hørkram

Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservicemarkedet og er én af de tre største cateringgrossister i Danmark. Vi har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservicemarkedet og råder over et meget alsidigt sortiment med mere end 32.000 unikke varenumre.

Vores sortiment består blandt andet af mejeriprodukter, kolonial, frugt og grønt, kød, fisk og skaldyr, drikkevarer, vin og spiritus, tobak, kage og desserter, nonfood og økologi.

Køkkener i hele landet

Vi servicerer kunder i hele Danmark, og vores kundefundament spænder bredt – lige fra den lokale bager til alle typer af offentlige institutioner, fra store og små virksomheder til restauranter og caféer i alle størrelser.

Som totalleverandør har vi fokus på fødevaresikkerhed, kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet i forhold til vores kunders ønsker - og så prøver vi altid at gøre vores kunders hverdag så nem som muligt.

Vores faciliteter

Hørkram Foodservice A/S holder til i to logistikcentre i henholdsvis Sorø og Aarhus. Alle vores varer opbevares i de to logistikcentre, hvorfra de køres ud til vores mange kunder. Centret i Sorø dækker vores kunder på Sjælland, Fyn og Bornholm, mens centret i Aarhus dækker alle vores jyske kunder.

Desuden har vi egen fiskeproduktion og egen slagterafdeling. Disse afdelinger producerer hver dag store mængder frisk fisk og kød, som leveres til vores kunder sammen med deres øvrige varer.

Mere om Hørkram

Vores arbejdsgrundlag

Siden man i 2004 etablerede dét Hørkram, vi kender i dag, har virksomheden været igennem en stor udvikling. Blandt andet er man gået fra udelukkende at være en handelsvirksomhed til nu også at være en produktionsvirksomhed med egne kødopskæringer i både Sorø og Aarhus og egen fiskeproduktion i Sorø.

Desuden har tiden medført et øget fokus på bæredygtighed, og der arbejdes kontinuerligt med at implementere nye bæredygtighedstiltag, der skal bidrage til et grønnere Hørkram.

På baggrund af ovenstående opdaterede vores managementgruppe i slutningen af 2022 vores mission og vision, således at de bedre matcher det nye Hørkram og den verden, vi opererer i.

Vision

  • Vi vil være den foretrukne aktør i handel med varer og serviceydelser til produktion og iscenesættelse af måltidsoplevelser

  • Vi vil lede udviklingen af digitalisering og bæredygtighedstiltag i værdikæden

  • Vi vil være én af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark, således at vi kan fastholde, motivere og tiltrække kompetente medarbejdere

Mission

  • Vi servicerer vores kunder med fødevarer, nonfood og serviceydelser

  • Vi tilbyder kunderne værktøjer og inspiration, der kan hjælpe dem i deres dagligdag

  • Vi sikrer kvalitet i vores samarbejde og i vores servicepakke fra bestilling til levering

  • Vi tager aktivt samfundsansvar i miljømæssige og sociale forhold

Mød vores ledelse

Preben Kristensen
Administrerende direktør

Claus Sundin
Produktionsdirektør

Kim Black
Indkøbsdirektør

Lone W. Petersen
HR- & økonomidirektør

John Astrup
Centerdirektør - Aarhus

Claus Bredvig
Centerdirektør - Sorø