Certificeringer

Kvalitet, fødevaresikkerhed og miljøhensyn er væsentlige aspekter i vores forretning, og derfor har vi hele tiden fokus på at optimere vores indsats på de tre områder. Det vigtigste for os er nemlig, at du som kunde kan stole på, at vores leveringer er, som de skal være – både i forhold til mængde, kvalitet, leveringstidspunkt og -sted.

Vores vigtigste indsatser indenfor kvalitet, miljø og fødevaresikkerhed:

  • Kvaliteten af vores varer er altafgørende for os, og derfor er vi certificeret efter den internationale fødevarestandard IFS Logistics, som er et kvalitetsstyringssystem, der dækker oplagring, transport og distribution af de fødevarer, vi sælger.

  • Fødevaresikkerheden har ligeledes topprioritet i Hørkram. Vi følger den til enhver tid gældende lovgivning, og ved behov supplerer vi med egne regelsæt.

  • Vi har konstant vores miljøpåvirkning under lup og arbejder løbende for at nedbringe den. Af samme grund har vi udviklet en miljøpolitik og et miljøstyringssystem i henhold til ISO 14001-standarden. Systemet bidrager bl.a. til at nedbringe vores CO2-udledning ved køling, distribution og affaldsforhold

Udover de ovenstående certificeringer er vi certificeret på en lang række andre områder – læs mere nedenfor.

Mere om Hørkram