Vores historie

Hørkrams historie tager for alvor sin begyndelse i 2004 og er historien om to familiedrevne virksomheder, der med hårdt arbejde og i bedste entreprenørånd udviklede sig og voksede sig stærke indenfor cateringområdet.

Det er historien om to cateringvirksomheder i hver sin del af landet, der i 2004 slog forretningerne sammen for dermed at blive en solid og stærk totalleverandør til foodservice-markedet.

2004
Familien Schulz, som ejer Th. Schulz i Solbjerg, og Alex Buchardt Pedersen, som ejer Hørkram i Sorø, indgår partnerskab og samler aktiviteterne i et nyt, landsdækkende selskab, Hørkram Schulz Foodservice A/S. Hørkram, som vi kender det i dag, var dermed skabt.

2006
Afdelingen i Sorø udvides med et stort terminalområde og et større frysehus. Frisk frugt og grønt bliver et nyt fokusområde.

2007
Afdelingen i Solbjerg flytter til helt nyt 10.000 m² stort anlæg i Kolt lige ved motorvejsudfletningen syd for Århus.

2009
Hørkram Schulz Food Service A/S opkøbes af det familieejede CITTI – den største cateringgrossist i Tyskland. Samtidig ændres selskabets navn til Hørkram Foodservice A/S.

Mere om Hørkram

2012
Hørkram udvider med 12.000 m² til kødopskæring, nyt frostrum og udvidelse af logistikcenteret i Sorø.

2014
Hørkrams tyske ejer, CITTI, etablerer sig i Malmø og starter salg på det svenske marked. Afdelingen, ”Chefs Culinar”, fungerer som datterselskab under Hørkram.


2015
Hørkram Aarhus udvider med 8.000 m² stort frosthus og opkøber 38.500 m² nabogrund til senere udvidelse af faciliteterne. 

2016
I juni måned tages første spadestik til dét byggeri, der skal fremtidssikre afdelingen i Sorø. Der er planlagt udvidelse af både administration samt lager- og produktionsfaciliteter.

2017
I september åbner Hørkram egen fiskeproduktion i Sorø. Inden årets udgang leverer afdelingen dagligt mere end to tons frisk fisk og skaldyr til koncernens kunder. Byggeriet i Sorø forløber uden at påvirke den daglige drift og leveringen til virksomhedens kunder.

2018
Hørkram indvier i februar det store byggeri i Sorø og har nu 62.000 m² samlet under ét tag. Desuden bevilliges der midler til at bygge en kødopskæring i Aarhus.

Se vores økologisortiment

Gå på opdagelse i vores økologisortiment og vælg mellem 3500 forskellige varer.

Se økologisortimentet her

Bliv kunde hos Hørkram

Ønsker du at blive kunde hos Hørkram? Læs mere og udfyld vores online formular. 

Bliv kunde hos Hørkram Foodservice A/S