Vores historie

Hørkrams historie tager for alvor sin begyndelse i 2004 og er historien om to familiedrevne virksomheder, der med hårdt arbejde og i bedste entreprenørånd udviklede sig og voksede sig stærke indenfor cateringområdet.

Det er historien om to cateringvirksomheder i hver sin del af landet, der i 2004 slog forretningerne sammen for dermed at blive en solid og stærk totalleverandør til foodservice-markedet.

2004
Familien Schulz, som ejer Th. Schulz i Solbjerg, og Alex Buchardt Pedersen, som ejer Hørkram i Sorø, indgår partnerskab og samler aktiviteterne i et nyt, landsdækkende selskab, Hørkram Schulz Foodservice A/S. Hørkram, som vi kender det i dag, var dermed skabt.

2006
Afdelingen i Sorø udvides med et stort terminalområde og et større frysehus. Frisk frugt og grønt bliver et nyt fokusområde.

2007
Afdelingen i Solbjerg flytter til helt nyt 10.000 m² stort anlæg i Kolt lige ved motorvejsudfletningen syd for Århus.

2009
Hørkram Schulz Food Service A/S opkøbes af det familieejede CITTI – den største cateringgrossist i Tyskland. Samtidig ændres selskabets navn til Hørkram Foodservice A/S.

2012
Hørkram udvider med 12.000 m² til kødopskæring, nyt frostrum og udvidelse af logistikcenteret i Sorø

2014
Hørkrams tyske ejer, CITTI, etablerer sig i Malmø og starter salg på det svenske marked. Afdelingen, ”Chefs Culinar”, fungerer som datterselskab under Hørkram.

2015
Hørkram Aarhus udvider med 8.000 m² stort frosthus og opkøber 38.500 m² nabogrund til senere udvidelse af faciliteterne. 

2016
I juni måned tages første spadestik til dét byggeri, der skal fremtidssikre afdelingen i Sorø. Der er planlagt udvidelse af både administration samt lager- og produktionsfaciliteter.

2017
I september åbner Hørkram egen fiskeproduktion i Sorø. Inden årets udgang leverer afdelingen dagligt mere end to tons frisk fisk og skaldyr til koncernens kunder. Byggeriet i Sorø forløber uden at påvirke den daglige drift og leveringen til virksomhedens kunder.

2018
Hørkram indvier i februar det store byggeri i Sorø og har nu 62.000 m² samlet under ét tag. Desuden bevilliges der midler til at bygge en kødopskæring i Aarhus.