Skinkesteg chili/vanilje, ca. 2,8 kg

Varenr.: 34936795
Skinkesteg chili/vanilje, ca. 2,8 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 4.88
Brand
Tender Pork
Opbevares mellem
-25 °C og -18 °C
Bemærk
Dansk steg fra Tender Pork skåret af grisens yderlår med en marinade med vanilje, chili samt en smule rød peber og hvidløg. Stegen er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet og bevarer saften i kødet, også når kødet skal varmholdes eller genopvarmes.
GTIN
2638650000002
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
862 kj
energi i kcal
207 kcal
Fedt
15 g
heraf:
mættede fedtsyrer
4,8 g
Kulhydrat
2,1 g
heraf:
sukkerarter
1 g
Protein
17 g
salt
1,2 g
Bruttovægt
2,85 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 25 min. Skru derefter ovnen ned til 185 °C i ca. 60 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 11 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.