Ribbensteg ridset og marineret uden ben, ca 3,4 kg

Varenr.: 34989623
Ribbensteg ridset og marineret uden ben, ca 3,4 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 4.88
Brand
Tender Pork
Opbevares mellem
-25 °C og -18 °C
Bemærk
Dansk ribbenssteg fra Tender Pork tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet og bevarer saften i kødet, også når kødet varmholdes eller genopvarmes. Serveret med sprød svær er den en favorit på både det varme buffetbord og i kolde smørrebrødsanretninger.
GTIN
2627890000002
Fokuskode
SM 2.1.1.
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
1160 kj
energi i kcal
280 kcal
Fedt
24 g
heraf:
mættede fedtsyrer
8,8 g
Kulhydrat
1 g
heraf:
sukkerarter
0,5 g
Protein
15 g
salt
0,7 g
Bruttovægt
3,5 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Forvarm ovnen til 225 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time. Skru derefter ovnen ned på 200 °C og steg videre i ca. 1 time. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 11 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.