Kam af gris uden svær og ben, mar. med peber/ramsløg, ca. 4,6 kg

Varenr.: 14950285
Kam af gris uden svær og ben, mar. med peber/ramsløg, ca. 4,6 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 4.88
Brand
Tender Pork
Opbevares mellem
-25 °C og -18 °C
Bemærk
Dansk kamfilet af gris fra Tender Pork tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet og bevarer saften i kødet, så hele stykket kan anvendes, også når det varmholdes eller genopvarmes. Marineret med peber og ramsløg. Gør sig godt på både den varme buffet og i det kolde smørrebrødskøkken.
GTIN
2614000000007
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
833 kj
energi i kcal
200 kcal
Fedt
14 g
heraf:
mættede fedtsyrer
5,1 g
Kulhydrat
1,5 g
heraf:
sukkerarter
0,5 g
Protein
17 g
salt
1,1 g
Bruttovægt
4,6 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 70-80 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i min. 11 min. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at lade kødet hvile inden servering