Benløse fugle af skankeklumper med bacon, 30 x ca. 100 g i pk.

Varenr.: 34934005
Benløse fugle af skankeklumper med bacon, 30 x ca. 100 g i pk.

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 4.88
Brand
Tender Pork
Opbevares mellem
-25 °C og -18 °C
Bemærk
Møre skankeklumper af dansk gris fra Tender Pork, hvori der er skåret en lille lomme med bacon, der giver en fantastisk smag til kødet. Tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet og bevarer saften i kødet, når kødet skal varmholdes eller genopvarmes.
GTIN
2638750000001
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
503 kj
energi i kcal
120 kcal
Fedt
5,5 g
heraf:
mættede fedtsyrer
2 g
Kulhydrat
0,6 g
heraf:
sukkerarter
0 g
Protein
17 g
salt
1,2 g
Bruttovægt
3,5 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Steg kødet på en pande i lidt fedtstof i ca. 3 min. på hver side. Læg kødet i en gastrobakke med væske og steg videre i en forvarmet ovn på 140 °C i ca. 2 timer til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min 65 °C i centrum i 11 min. Tip: Forvarm ovnen til 150 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 15 min. Skru derefter ovnen ned til 140 °C og steg kødet videre med væske i ca. 2 timer. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at lade kødet hvile inden servering.