Sønderjysdk hvidkål, hakket og kogt, 1 kg

Varenr.: 17804219
Sønderjysdk hvidkål, hakket og kogt, 1 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Nøglehul Nøglehul
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 0.43
Brand
Sønderjysk kål
Opbevares mellem
-36 °C og -18 °C
Bemærk
Må ikke nedfryses igen efter optøningHakket hvidkål. Blød og smagfuld.
Opbevaring
Opbevaring og holdbarhed I køleskab +5° C : 1 døgn I frostrum -6° C : 3 døgn I dybfryser -18° C: Se dato
GTIN
5701405403162
Fokuskode
GFr G.3.1.2
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
140 kj
energi i kcal
34 kcal
Fedt
0 g
heraf:
mættede fedtsyrer
0 g
Kulhydrat
4,7 g
heraf:
sukkerarter
4,7 g
Kostfibre
5,6 g
Protein
1,3 g
salt
0,02 g
Bruttovægt
1,05 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Tilberedning: Gammeldags hvidkål: Tid ca. 10 minutter. Varm 50 g flydende margarine/oliemargarine i en tykbundet gryde, og tø hvidkålen langsomt op i gryden. Tilsæt 3 dl mælk eller fløde. Smag til med salt og hvid peber samt eventuelt muskatnød.
Tilberedningstype
varmes og serveres