Ansjosfileter i olivenolie, 700 g

Varenr.: 14015663
Ansjosfileter i olivenolie, 700 g

Produktinformationer

Mærkninger
  • Tørvare Tørvare
  • Co2-ækvivalent 1.30
Brand
Conserveries Provencales
Opbevares mellem
1 °C og 15 °C
Bemærk
Til Wienerschnitzel, pizza (Napoletana), hakket i varme saucer til f.eks lasagne eller pasta, i kolde saucer af syrnede mælkeprodukter til fisk og lyst kød, til hjemmelavet oliventapenade, som topping på anretninger. Opbevaring: Køl - Under 15 grader.Atlanterhavsansjoser fra området omkring Frankrig, Spanien og Nordafrika. Der skelnes mellem flere sorter inden for ansjoser. Atlanterhavsansjosen er den største og er en meget kødfuld ansjosart og mere smagskraftig end de fleste andre sorter. Ansjoserne er fileterede (uden hoved, skind og ben), saltpræserveret og dernæst lagt i den delikate lage af jomfruolivenolie. Ansjoser er rige på de gavnlige umættede fedtsyrer og har et højt indhold af A-vitamin.
Opbevaring
Til Wienerschnitzel, pizza (Napoletana), hakket i varme saucer til f.eks lasagne eller pasta, i kolde saucer af syrnede mælkeprodukter til fisk og lyst kød, til hjemmelavet oliventapenade, som topping på anretninger. Opbevaring: Køl - Under 15 grader.
GTIN
3277250900160
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
842 kj
energi i kcal
201 kcal
Fedt
10,1 g
heraf:
mættede fedtsyrer
1,9 g
Kulhydrat
2,6 g
heraf:
sukkerarter
0,3 g
Protein
25 g
salt
13,8 g
Bruttovægt
1,3 kg
Nettovægt
1 kg
Drænvægt
0,7 kg
Tilberedning
til pizza, pasta, tapenade, salater og som smagsforstærker i saucer og dressings