MSC Danske Vesterhavs rødspætter, paneret, 70 - 100 g, 4,5 kg

Varenr.: 17971997
MSC Danske Vesterhavs rødspætter, paneret, 70 - 100 g, 4,5 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • MSC MSC
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 7.40
Brand
Royal Greenland
Opbevares ved
-18 °C
Bemærk
Danske VESTERHAVS rødspætter, er fanget i Vesterhavet fra en bæredygtig bestand. Fangsten sker kun, i højsæson, hvor kvaliteten er bedst. Efter fangst, landes rødspætterne i Hvidesande, Thorsminde, Thyborøn, Hirtshals og Hanstholm. Til dette produkt (70-100g) anvendes ½ rødspættefileter, skåret af 4’ere. Fileterne paneres efter klassisk princip, med æg og grov hvederasp (70% fisk og kun 30% panering). Vores grove hvederasp er specielt udviklet, så rødspættefileterne efter kort tilberedning, direkte fra frost, er perfekt gyldne og sprøde. En sprødhed, der holder. Danske VESTERHAVS rødspætter, klassisk paneret med æg og grov hvederasp ser ud og smager som hjemmelavet - i højsæson. Panerede danske rødspættefileter, når de er bedst.
GTIN
5740301183501
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
585 kj
energi i kcal
139 kcal
Fedt
2,4 g
heraf:
mættede fedtsyrer
0,7 g
Kulhydrat
13 g
heraf:
sukkerarter
0,9 g
Protein
15 g
salt
1,21 g
Bruttovægt
5 kg
Nettovægt
4,5 kg
Tilberedning
Danske VESTERHAVS rødspætter, klassisk paneret, skal tilberedes direkte fra frost. Tilberedning kan ske ved stegning på pande eller i friture. Tilberedning i friture giver rødspættefileterne et sprødere resultat. Stegning på pande, i rigeligt neutral olie og lidt smør, giver rødspættefileterne et mere hjemmelavet resultat. Kan med fordel krydres med lidt salt efter tilberedning. Tilberedning: Friture: Steges i 1,5-2 min. ved 180°C Pande: Steges i 3,5-4 min. ved middel/hård varme, i rigeligt med olie og evt. lidt smør.