Sønderjydsk grønkål, hakket og kogt, 1 kg

Varenr.: 17804127
Sønderjydsk grønkål, hakket og kogt, 1 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Økologi Økologi
  • Nøglehul Nøglehul
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 0.43
Brand
Sønderjysk kål
Opbevares mellem
-36 °C og -18 °C
Bemærk
Må ikke nedfryses igen efter optøningØkologisk hakket grønkål. Smagfuld og blød.
Opbevaring
Opbevaring og holdbarhed 1 døgn I køleskab +5° C : frostrum -6° C : 3 døgn I dybfryser -18° C: Se dato
GTIN
5701405000255
Fokuskode
GFr G.2.1.2
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
221 kj
energi i kcal
52 kcal
Fedt
0 g
heraf:
mættede fedtsyrer
0 g
Kulhydrat
9,3 g
heraf:
sukkerarter
2,2 g
Kostfibre
3 g
Protein
2,3 g
salt
0,03 g
Bruttovægt
1,025 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Tilberedning Sønderjydsk grønlangkål: Tid ca. 10 minutter. Varm 50 g flydende margarine/oliemargarine i en tykbundet gryde, og tø grønkålen lang- somt op i gryden. Tilsæt 3 dl mælk eller fløde. Smag eventuelt til med suppe fra kødet og kålpølser. Tilsæt salt og peber.
Tilberedningstype
varmes og serveres