Kam af gris, hvidløgsmarineret uden svær og ben, ca 4,6 kg

Varenr.: 34944974
Kam af gris, hvidløgsmarineret uden svær og ben, ca 4,6 kg

Produktinformationer

Mærkninger
  • Frost Frost
  • Pakket i Danmark Pakket i Danmark
  • Co2-ækvivalent 4.88
Brand
Tender Pork
Opbevares mellem
-25 °C og -18 °C
Bemærk
Dansk kamfilet af gris fra Tender Pork tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet og bevarer saften i kødet, så hele stykket kan anvendes, også når det varmholdes eller genopvarmes. Marineret i hvidløg, der gør kødet oplagt som f.eks. helsteg på buffetbordet.
GTIN
2662280000002
Næringsindhold, pr. 100 g
energi i kJ
862 kj
energi i kcal
207 kcal
Fedt
15 g
heraf:
mættede fedtsyrer
4,3 g
Kulhydrat
1,6 g
heraf:
sukkerarter
0,6 g
Protein
17 g
salt
1,4 g
Bruttovægt
1 kg
Nettovægt
1 kg
Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 70-80 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 11 min. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at lade kødet hvile inden servering