Dansk Landgris

Vores grise er danske – de fødes i Danmark, lever hele deres liv i Danmark og slagtes på et dansk slagteri lige i nærheden af gården, hvor de bor. Alle vores grise fødes i hytter på markerne omkring gårdene og lever minimum de første fem uger dér sammen med deres mor.

Herefter fravænnes grisene, som flytter i stald. I stalden har vores grise altid adgang til udearealer, og deres liggearealer er strøet med blød halm. Grisene får godt foder, som sikrer, at de føler sig naturligt mætte, og de medicineres kun i henhold til en række skærpede regler.

Det gode griseliv

Vores grise fødes på en familieejet gård i Sørvad i Midtjylland eller på en tilsvarende gård, hvor grisene har samme vilkår. Her lever grisene hele deres liv. På gården i Sørvad bor Karsten og hans søn, Dan, også. De to tager sig af grisene og sørger hver dag for, at de lever det gode griseliv. 

Kontakt din konsulent

Med Dansk Landgris giver vi dig mulighed for at vælge grisekød med fokus på dyrevelfærd og det gode griseliv. 

Vil du bruge dét i din markedsføring? Din Hørkram konsulent kan fortælle dig mere om dine muligheder. Tøv ikke med at tage kontakt til din konsulent hvis du ønsker at høre mere om Dansk Landgris.

Se udvalget af Dansk Landgris i webshoppen.

Bliv kunde hos Hørkram

Ønsker du at blive kunde hos Hørkram? Læs meget mere om dine muligheder og udfyld vores online formular. 

Bliv kunde hos Hørkram Foodservice A/S

Oplev sortimentet

Med mere end 30.000 unikke varenumre har vi alt, hvad du har brug for i dit køkken. Gå på opdagelse i det store udvalg hos Hørkram Foodservice.

Oplev sortiment her