Økologiske sommerfavoritter

 

Endelig sommer - med lyse aftener under åben himmel og mad, som skal være både frisk og sprød, grillet og velsmagende. Glæd dig til sommermaden og få det helt rigtige tilbehør til menuen her.

Delikat Dijonsennep

Klassisk dijonsennep, der prikker på tungen på den rigtige måde. Skøn, som den er, til en grillet økologisk pølse eller i en marinade, dip eller salatdressing. Og ikke mindst på en ostemad, hvis vejret ikke tillader grill.

Ketchup med 70% tomat

Den gode ven på middagsbordet kan redde mange ting og lige give det sidste pift. Vores økologiske variant bliver lavet i tomaternes hjemland, Italien, og indeholder masser af friske, solmodne tomater, der giver en sød og let krydret smag.

Tahin med salt

Tahinen er en Urtekram-klassiker fra starten af 1970’erne. Brug den som en lækker dressing til som­mersalaten, oven på morgenskyren eller i en lækker og cremet hummus.

Mayonnaise Creamy

Smagen af hjemmelavet økologisk mayonnaise. En smørbar klassiker til sandwiches, burgere og dressinger. Fyldig, let-krydret mayonnaise, der smager af de gode råvarer, den er rørt af.