Kvalitetsoste fra Thise Mejeri 

Vesterhavsost

I Danmark spiser vi Danbo oste – masser af Danbo oste – men siden Thise lancerede Vesterhavsost i 2008, har verden ikke været den samme. Den nye ost startede sin karriere som et lille nicheprodukt, men har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostetype. Mælken til osten bliver hentet fra 15 gårde, som alle ligger i nærheden af Vesterhavet og Bovbjerg Fyr. En vigtig brik i fortællingen om et lille stormblæst lokalområde, der producerer landskendt ost, som smager af sit oprindelsessted.

Fyrtårnsost

Vores ostemester udvælger de ypperste Vesterhavsoste og sørger for, at de lagres minimum et år. Efter et år er osten mere fast, har endnu mere smagsfylde – endnu mere Vesterhav. Ostene lagres naturligvis ved Bovbjerg Fyr, hvor det frådende Vesterhav er nærmeste nabo.

Vandt Gourmetprisen ved International Food Contest 2017 og 2018.

Midsommerost

Midsommer-osten er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst og nætterne kortest. 14 dage før og 14 dage efter sommersolhverv. Ostene lagres i et halvt år og er salgsklare på den tid af året, hvor dagene er kortest og nætterne længst. Lukker man øjnene og smager rigtig godt efter, fornemmer man smagen af solskin, lune vinde og fuglestemmer i den fuldmodne Midsommerost.