Thise laktosefri

På Thise Mejeri er vi altid i bevægelse, og det gælder selvfølgelig også, når vi taler om laktosefri produkter. De fleste danskere kan uden problemer tåle almindelige mejeriprodukter, men en lille gruppe kan ikke fordøje laktosen eller ønsker af andre grunde produkter uden laktose. Derfor har vi tilsat enzymet laktase for at spalte laktosen, men alle mejeriprodukternes gode egenskaber er bevaret.

Der er holdninger bag produktionen af ethvert Thise produkt, - holdninger der vedrører bæredygtighed, miljø, rent drikkevand og dyrevelfærd.

Uanset om vores produkter kommer med eller uden laktose hæger vi om naturens mangfoldighed og råvarernes forskellighed.

Minimælk: Jersey-mælkens høje protein og kalkindhold giver mælken en så fyldig smag, at mange fejlagtigt tror at de drikker letmælk, når de smager vores minimælk. Med et fedtindhold på blot 0,5 % lander vi midt imellem skummet og letmælk. 

Fløde: Piskefløde fås ved at skumme fløden af den økologiske sødmælk, der hentes ude ved alle Thise Mejeris økologiske landmænd. Piskefløden er ikke homogeniseret, da vi ønsker at behandle råvaren så skånsom som muligt.

Kakao: Thises laktosefri kakaomælk indeholder kun 0,3% fedt og 2,5 % rørsukker. Det er en frisk kakaomælk lavet på jerseymælk.
Bør omrystes godt, da vi ikke bruger stabilisatorer i Thises produkter.

Creme fraiche 18 %: Har en fin lysegul farve, da den er produceret af jerseymælk. Smagen er på en og samme tid mild, syrlig og frisk.