Tenax - Det rette element

Hos Tenax Sild er vores mission at levere de bedste sild til sildeelskere. Det bygger på faglig stolthed og kærlighed til sild. Denne kærlighed og glæde vil vi gerne dele med alle sildeelskere.

Vi tilbyder også fiskespecialiteter, såsom pandestegte fiskefrikadeller, lækre fiskepatéer samt kaviar af stenbiderrogn, silderogn og ørredrogn. Vi har fokus på hele forsyningskæden – fra vi udvælger fiskene, der kommer fra de bedste fiskeområder, til de lander på din tallerken.

Vi forpligter os til at være med til at bevare havets største fødevareressource, så vi sikrer fisk til næste generation. Ved at vælge sild og fiskespecialiteter fra Tenax Sild, får man en bæredygtig og miljøvenlig råvare, da størstedelen af vores sortiment er MSC-certificeret. 

Vi er i vores rette element og gør os umage hele vejen igennem – og det kan man smage!  

Ingen frokost uden sild! 

Sensommeren hos Tenax Sild byder på en klassisk sild med et twist. Tenax Sild med forårsløg og chili er en ny variant til det klassiske frokostbord – den er velsmagende, fast i kødet, og med bid i. Smagen er frisk og afrundet med garniture af citron, purløg og et strejf af jalapenõs.

Servér fx Sild med forårsløg og chili i en salat med smilende æg, kogte kartofler og grønne bønner. 

Smagfulde fiskefrikadeller

Udvalgte råvarer og godt traditionelt håndværk sikrer den altid gode smag i vores fiskefrikadeller. De findes i forskellige smagsvarianter og størrelser, så der er noget for enhver smag – og så er de pandestegte, glutenfri, nøglehulsmærkede, MSC-certificeret og klar til brug.

Servér fiskefrikadeller som snack eller som del af et større måltid, fx i en burger med tomatchutney og dildmayo eller som sliders med forskelligt indhold.

Download og print opskrifter her