Burgerboller 2020 Nyheder

Vi elsker burgere!

Vi præsenterer dig for vores spændende nyheder – udviklet, så du kan imødekomme tendenserne på markedet – FOR BURGER LOVERS ONLY.

 

Økologisk Brioche Burgerbolle, skåret

Den populære brioche i en flot, økologisk variant. Lækker, blød og luftig bolle med en supersprød, papirtynd, glaseret skorpe. Smager sødligt af smør med milde noter af karamel, vanilje og surdej. Krummen er cremehvid med små luftlommer og dufter ristet og let syrlig.

God til
Skab en perfekt smagskombination – brug bollen til f.eks. friteret kylling eller kalkun eller som vegetarvariant med ristede svampe, rodfrugter eller falafel. Prøv også bollen til den klassiske okse-kødsburger. Bollens søde smag matcher en kraftfuld ost som f.eks. Manchego

Sweet Potatobun, skåret

En skinnende, mørkgylden, luftig brioche-bolle med en sød, mild krumme med strejf af karamel. I duften kombineres det syrlige og søde i noter af blomster og søde krydderier. Skorpen er spejlblank og tynd.

God til
Servér bollen med syrlige ingredienser - gerne sammen med grøntsager med fyldig smag – f.eks. syltede rødløg, brændte peberfrugter eller chilimayo.

Potato Burger Buns 72 g, skåret

Perfekt til frokostburgeren, den håndholdte burger på farten eller hvis du også vil have plads til mange sideorders. Inspireret af den amerikanske diner-bolle, bagt med kartofler, som gør bollen blød, saftig og luftig – og giver en cremehvid krummestruktur med kort bid og tynd skorpe. Smagen og duften er en anelse syrlig og med let sødme fra kartoflerne. Potato Burger Buns er nemme at spise og er et godt match til de fleste smage.

God til
Matcher stort set alle smage. Minder om briochen med den lette sødme, men har ikke samme fedme. Egner sig især til syltede og salte råvarer, braiseret gris eller den helt klassiske hakkebøf, men også til plantebaserede/veganske burgere.

Potato Burger Buns 80 g, skåret

En burgerbolle, der egner sig til den store sult – f.eks. når burgeren skal spises som aftenmåltid eller hvis du vil nyde en større burger uden sideorders. Inspireret af den amerikanske diner-bolle, bagt med kartofler, som gør bollen blød, saftig og luftig – og giver en cremehvid krummestruktur med kort bid og tynd skorpe. Smagen og duften er en anelse syrlig og med let sødme fra kartoflerne. Potato Burger Buns er nemme at spise og er et godt match til de fleste smage.

God til
Matcher stort set alle smage. Minder om briochen med den lette sødme, men har ikke samme fedme. Egner sig især til syltede og salte råvarer, braiseret gris eller den helt klassiske hakkebøf, men også til plantebaserede/veganske burgere.