31.03.2023 12:32:12
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Hakket Kød - Hakket formet Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Kartofler Konserves Nødder
    • Kolonial
      Bageartikler / -ingredienser Bælgfrugter Chips, snacks Delikatesser Kiks, småkager, tvebakker mm. Krydderier Kødkonserves Mel, jævningsmidler
      Morgenmadsprodukter, müesli, havregryn Nødder Oliven Specialernæring Sukker, sødestoffer Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frisk Frost
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Engangsbægre/plastglas Øvrige
    • Borddækning og dekoration
      Blomster Servietter
    • Køkkenredskaber
      Mad- & grillpinde
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Inventar
      Inventar til køkkenet Storkøkkenudstyr
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Sko Øvrige
    • Grillartikler
      Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Mærker
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Sortiment
  • Leverandører
  • Scandic-food

KYLLING MED ABRIKOS-SAUCE

Anvend vores økologiske frugtbrød som smagsgiver til dine varme retter – opskrift til 10 personer

 

Ingredienser

6,25 dl piskefløde

500 g økologisk abrikosgrød fra Skælskør frugtplantage®

2,5 tsk. grøn karrypasta

2,5 løg skåret i tern

25 g smør

10 kyllingefileter

   

Fremgangsmåde 

Bland abrikosgrøden med letpisket fløde, karrypasta og let brunede løg.

Hæld blandingen over kyllingfileterne og steg dem i ovnen ved 180°C i 30 min.

Servér med varme ris eller en kold quinoasalat.

TIP: Ønskes der et stærkere eller mere syrligt præg, kan der med fordel tilsættes lidt chili eller citron.

 

Se og download opskriften her

 


Om Hørkram

  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport