- Forside
- Sortiment
- Leverandører
- Royal Greenland
Rødspættefilet, citron/persille-paneret
Med sin milde og delikate smag er rødspætten en af de mest populære spisefisk i Danmark. Paneret rødspættefilet er en klassiker i mange forskellige retter. Derfor skal en paneret fisk kunne mange ting. Den er uundværlig – både når der skal smørrebrød på bordet, og når den serveres til middag med nye kartofler, citron og en hjemmerørt remoulade.
Den meuniérepanerede rødspætte har fået selskab af et strejf af citron og persille, som passer godt til det cremede, smagfulde kød. Den består af 80% fisk og vejer omkring 100-130 g pr. stk.
Rødspættens friske og let sødlige aroma passer godt til pikant tilbehør som f.eks. en sauce tartar. Rødspætten er en meget alsidig fisk, og de tynde fileter er velegnede til hurtig og nem tilberedning, der stadig bibeholder den naturlige smag.
Rødspætten er kendt for sit meget smagfulde, hvide kød med en næsten cremet konsistens. Den er fedtfattig, proteinrig og en god kilde til B12-vitaminer og selen.