- Forside
- Sortiment
- Leverandører
- Polar Seafood
Laks smager godt, og det er sundt med det høje indhold af bl.a. omega 3-fedtsyrer og D-vitamin. Hos Polar Seafood har vi gjort røget laks til en af vores helt store specialiteter. Det er et håndværk, der bygger på århundredgamle traditioner, hvor både vindretningen og vinklen på en kniv kan ændre smagsoplevelsen.
GAMLE TRADITIONER
Der koldrøges over bøgeflis i de gamle røgeovne på havnen i Esbjerg. Afhængig af vejret – vind og luftfugtighed bl.a. – tager det 6 til 24 timer, og røgemesteren kan mærke på laksen, hvornår den har fået den helt rigtige delikate og mildt krydrede røgaroma.
GASTRONOMISK KVALITETSHÅNDVÆRK
Polar Grand Cru-serien er i en liga helt for sig selv, hvor der tages udgangspunkt i de bedste råvarer, der med faglig stolthed forædles efter gamle traditioner. Resultatet er laks med en helt enestående smag, konsistens og udseende. Det er produkter til køkkenet og buffeten, hvor kun det bedste er godt nok. Røget laks Polar Grand Cru i skiver er tørsaltet i hånden uden brug af vand. Den koldrøges halehængt i snor over bøgeflis i gammeldags røgeovne. Skiverne er skåret fra hoved mod hale med ’løftet’ kniv, så kødstruktur og smagsoplevelse bliver optimal med mange korte skiver velegnet til servering.