Prikken over i’et

Denne række af alsidige saucer er lavet efter autentiske opskrifter, som bidrager til at fuldende og løfte din ret. De er lavet af friske råvarer såsom:

  • Kraftben
  • Grøntsager
  • Fløde og smør

Alt er lavet fra bunden og kogt, som du selv ville gøre det hjemme i køkkenet. Vi har blot gjort arbejdet for dig. Saucerne bliver fremstillet på vores fabrik i Finland, hvor vi selv koger og reducerer de anvendte fonder, inden de anvendes som base til saucerne.

Saucerne er klar til brug. De skal blot hældes direkte fra kartonen og i en gryde og opvarmes ved svag varme under omrøring – så er de klar til servering. Du kan også bygge videre på saucerne og personliggøre lige netop din sauce. Mulighederne er mange.

Du sparer arbejdsgange og tid i køkkenet og er garanteret et ensartet produkt hver gang. Du skal hverken være nervøs for, om saucen skiller eller bliver for tynd.

Vores saucer opbevares uåbnet ved stuetemperatur. Når de er åbnet, skal de opbevares på køl i max. tre dage. 

  • OSCAR Trøffelsauce er en klassisk sauce tilberedt af kraftig oksefond, rødvin, brandy, portvin og hvide forårstrøfler. Trøflen har en meget karakteristisk smag, der her bliver hjulpet godt på vej af brandy og portvin, og gør sig dermed som en fantastisk ledsager til alle typer kød. 

  • OSCAR Rødvinssauce er lavet på et afkog af okseben, rødvin og urter. Den har en dyb, intens og kraftig smag af rødvin og er velafbalanceret syrlig samt parfumeret med timian, enebær og rosmarin.

  • OSCAR Sauce Espagnol er en klassisk brun grundsauce. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter reduceret og jævnet.