Sød som sukker

Sukker udvindes af sukkerroer på vores breddegrader. Med sin rene, klare sødme er det én af de mest alsidige ingredienser, du kan have i dit køkken. Ud over sød smag bidrager sukker med flere forskellige egenskaber i madlavning såsom at fremme hævning af brød og boller, forlænge holdbarheden af syltetøj samt sikre en blød og cremet konsistens af is.

 

Sød som sukker, plejer man jo at sige, og der er ingen tvivl om, at sukker giver sødme. Men ud over den rene, klare sødme har sukker helt naturligt også en række andre egenskaber, som du har glæde af i køkkenet.

 

Dansukker er varemærket for dig, der sætter pris på den gode smag i hverdagen. Hvad enten det er til brød, kager, syltetøj eller som ekstra krydderi til aftensmaden.

 

Læs mere om sukker på www.dansukker.dk. Her kan du få inspiration til din madlavning og nye spændende opskrifter!