- Forside
- Sortiment
- Leverandører
- Kohberg
Kernen i smørrebrød
Hvad skal der på menuen? En lækker skive med forskelligt pålæg og topping er ofte en sikker vinder. Med smørrebrødet er der plads til kreativitet og klassikerne, vi alle kender. Men hvad er smørrebrødet uden en velsmagende skive rugbrød?
Hos Kohberg er rugbrødet vores hjertebarn, og vores bagere gør en dyd ud af at bage et stort udvalg, så der er til hver en smag og alt slags pålæg. Prøv for eksempel vores Kartoffel- eller Gulerodsrugbrød. Hvis en lækker, kernerig skive er et hit blandt dine gæster, så servér et solsikkerugbrød med bløde solsikkekerner og hørfrø. Til dem, der gerne vil prøve anderledes, spændende smage, har vi et udvalg af lækre Gourmetrugbrød. For eksempel ét med peberrod og rødbede.
Hovedingrediensen i alle vores rugbrød er melet, og ligesom de andre råvarer, vi bruger, er melet valgt med omtanke. Vi bager vores rugbrød med dansk rugmel, som stammer fra korn dyrket uden stråforkortere og glyphosat.