- Forside
- Sortiment
- Leverandører
- Estate Coffee
Intense chokoladeoplevelser
Valrhona er kendt og elsket af restauranter, konditorer og chocolatierer verden over fordi, Valrhona ikke går på kompromis med smag. Valrhona er udsøgt chokolade af de fineste kakaobønner i verden. Passionen for chokolade findes overalt. Fra de langvarige samarbejder med farmerne til ambitionen om konstant at forfine chokoladefremstillingen.
Valrhona Andoa Noir 70% Feves er økologisk chokolade lavet af de fineste, økologiske og fairtrade kakaobønner fra Peru. Smagen har en friskhed og kraftfuld bitterhed, som bliver mere nuanceret over tid.
Valrhona Oriado 60% Feves er en unik Valrhona Grand Cru chokolade lavet af økologiske og fairtrade kakaobønner fra Peru og Den Dominikanske Republik. Fyldig og balanceret smagsprofil med intensiteten fra kakao og noter af moden og syrlig frugt.
Valrhona Eclat Andoa Noir 70% er en forførende ledsager til kaffen. Lavet af de bedste, økologiske og fairtrade kakaobønner. Chokoladen har en frisk topnote og en intens bitterhed.
Let’s imagine the best of chocolate.