Íberico grisekød

Sortfodsgrisene fra DeRaza i Spanien anerkendes som iberico grise af højeste kvalitet.

Grisene får lov til at vokse op med masser af plads udenfor. Over vinteren falder agern, kastanjer og lignende, som grisene gladeligt spiser, ned fra træerne.

Iberico udskæringerne anses som en oplevelse og ligger langt fra de udskæringer af gris, vi ser herhjemme.

KRONE

Ryg med (afpudsede) ben. Vægt ca. 2 kg pr. stk. Kronen er ideel til helstegning, men kan også skæres ud til koteletter med ben.

NAKKEFILET

Afpudset nakkefilet uden svær og ben. Vægt ca. 1,5 kg pr. stk. Nakkefileten er ideel til helstegning eller til pulled pork, men kan også skæres ud til nakkekoteletter.

PRESA

Den øvre del af nakken. Vægt ca. 600 g pr. stk. Vakuumpakket med 2 stk. Det bedste resultat opnås ved at brune presaen af på pande eller grill (direkte varme) og stege den videre i ovn eller grill (indrekte varme).