Gær med vitamin D

Med Vitamin D-Gær indeholder dit bagværk allerede masser af solskin. Selv på den mørkeste og koldeste vinterdag får du den gavnlige effekt af solens stråler.

De Danske Gærfabrikker lancerer nu en ny variant af den traditionelle Malteserkorsgær: En gær, der er rig på vitamin D. Produktet er egnet til dig, som ønsker at indtage vitamin D gennem kosten.

Når du opholder dig i sollys, dannes der vitamin D i kroppen. På samme måde kan gær danne vitamin D, når det bliver belyst med ultraviolet lys. De Danske Gærfabrikker har udviklet en produktionsproces, der gør gær i stand til at omdanne de naturlige steroler i gæren til vitamin D.

  • Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler

  • Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion

Husk, at en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil er vigtig.

For at opnå disse gavnlige virkninger skal man indtage 100% af RI af vitamin D svarende til 5 µg vitamin D pr dag.

Læs mere om vitamin D-Gær