- Forside
- Sortiment
- Leverandører
- Arla
Coronavenlig julebuffet
Portionsanretning: Du kan forbedre hygiejnen i din kantine ved at portionsanrette juleretterne i skåle og glas samt på mindre tallerkener, da du herved undgår, at gæsterne rører ved det samme service. Udfordringen ved dette er, at det kræver mere arbejde i køkkenet og af personalet på gulvet, såvel som at der bruges mere service i form af tallerkenen, skåle og glas. Fordelen er til gengæld, at køkkenet kan arbejde mere med hver anretning og få maden til at se langt mere appetitlig og – vigtigst af alt – coronavenlig ud.
Bemandede stationer: Har du ikke mulighed for at indrette kantinen til mere opdelte spisning, kan du i stedet opsætte bemandede stationer og servere maden for dine gæster. Gæsten vælger herved stadig selv, hvad han eller hun vil have – præcis som man kender det fra buffet – men det er personalet, der skænker op. Således undgår du, at gæsterne kommer i kontakt med det samme service. Det kan være en udfordring at både opsætte og bemande flere stationer, men lykkedes det, vil resultatet være en mere sikker betjening med reduceret risiko for smittespredning.