25.05.2022 15:21:59
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Hakket Kød - Hakket formet Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Kartofler Konserves Nødder
    • Kolonial
      Bageartikler / -ingredienser Chips, snacks Delikatesser Kiks, småkager, tvebakker mm. Krydderier Kødkonserves Mel, jævningsmidler Morgenmadsprodukter, müesli, havregryn
      Nødder Oliven Salater Specialernæring Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frisk Frost
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Øvrige
    • Borddækning og dekoration
      Blomster Servietter
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Inventar
      Inventar til køkkenet Storkøkkenudstyr
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Sko Øvrige
    • Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Sortiment
  • Leverandører
  • Arla

Coronavenlig julebuffet


Portionsanretning
: Du kan forbedre hygiejnen i din kantine ved at portionsanrette juleretterne i skåle og glas samt på mindre tallerkener, da du herved undgår, at gæsterne rører ved det samme service. Udfordringen ved dette er, at det kræver mere arbejde i køkkenet og af personalet på gulvet, såvel som at der bruges mere service i form af tallerkenen, skåle og glas. Fordelen er til gengæld, at køkkenet kan arbejde mere med hver anretning og få maden til at se langt mere appetitlig og – vigtigst af alt – coronavenlig ud.

Bemandede stationer: Har du ikke mulighed for at indrette kantinen til mere opdelte spisning, kan du i stedet opsætte bemandede stationer og servere maden for dine gæster. Gæsten vælger herved stadig selv, hvad han eller hun vil have – præcis som man kender det fra buffet – men det er personalet, der skænker op. Således undgår du, at gæsterne kommer i kontakt med det samme service. Det kan være en udfordring at både opsætte og bemande flere stationer, men lykkedes det, vil resultatet være en mere sikker betjening med reduceret risiko for smittespredning.

Om Hørkram

  • Bæredygtighed
  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering
  • Inspiration

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport