- Forside
- Sortiment
- Leverandører
- 2021
- Schulstad Uge 10
Tre gode brød med hver sin smag
Signaturbrød - Sol over Gudhjem - NYHED
Vores nye signaturbrød ”Sol over Gudhjem” er udviklet af kokkeduoen Mikkel og Mads Marschall. Sammen med dem har vores produktudviklere og bagere skabt et premium brød med et unikt visuelt udtryk. Rugbrødet har en karakteristisk smag af urteagtige noter, let bitterhed og fedme fra rapskim samt en let syrlighed fra surdej.
Et rugbrød bagt af 100% dansk rugmel uden stråforkortere – med bornholmsk rapskim, knuste majsflager, rug- og durumkerner og tørret purløg. Tilsammen giver det et fyldigt brød med et godt kernebid og en flot krumme med en frisk duft af krydderurter.
Signaturbrød – Bryghuset Møn
Vi er gået sammen med Bryghuset Møn om at skabe et helt nyt Signaturbrød, som er en hyldest til det lokale, til pionerånden og til den gode smag af Danmark.
Et flot, mørkt og smagfuldt rugbrød bagt efter ølbrygningens principper, hvor der ikke er gået på kompromis med smagen. Bagt med maltede rugkerner lagt i blød i koncentreret kirsebær-juice og med et strejf af lakrids.
Signaturbrød – Gilleleje Havn
Brødet er det første brød i serien. Signaturbrød Gilleleje Havn er et mørkt rugbrød, bagt med puffede durumkerner, der giver en god smag, et flot udseende og et særligt godt bid.