Kød og kvalitet 

Kødet er en vigtig råvare i et storkøkken og vores fokus er høj kvalitet, fødevaresikkerhed og et bredt sortiment. 

2.700 m2 kødopskæring med faguddannet personale står klar til at varetage vores kunders daglige forespørgsler og kundetilpassede ønsker.

Sortimentet er bestemt af vores kunder. Det betyder, at vi hele tiden optimerer vores udvalg, så du finder netop den udskæring, den type kød eller den slags pålæg, der bruges i dit storkøkken. 

Da vi gennem længere tid har haft stigende efterspørgsel på økologisk kød og det i øvrigt er et fokusområde for os, har vi udbygget med en afdeling, der alene varetager håndteringen af økologisk kød og udvikling af dette område.

Derudover har vi mulighed for at opfylde individuelle kundeønsker, hvad angår marinering, portionering og udskæring.

Finder du ikke, hvad du søger i vores webshop, så hjælper vi dig gerne med at finde en løsning.