Fokus på økologien

Vælg mellem mere end 3.500 forskellige økologiske varer

Vi er stærke i økologi og arbejder målrettet på at være med i front og kunne tilbyde det bedste og mest fyldestgørende økologiske sortiment. Vores mål er, at det skal være lige så nemt at handle økologisk som konventionelt.

Søg let efter økologiske varer i vores webshop og få hurtigt et overblik over dine økologiske produktmuligheder.

Blandt andet har vi fersk økologisk kød og pålæg, der kan tilpasses efter ønske. Benyt dig af de mange varianter, der ofte kan leveres fra dag til dag. Vores målsætning er, at økologiske varer skal kunne fås i alle kategorier, og tilbyder også økologisk fisk både fersk og frost, ligesom vi tilbyder frisk økologisk frugt og grønt, både hele kasser og ofte i styk og frisksnittet.

Se din økologirapport

Vi tilbyder en færdig økologirapport til vores kunder, så du let kan følge med i udviklingen af din økologiprocent. Økologiopgørelsen kommer pr. mail og kan, hvis vi er eneste leverandør, bruges direkte som køkkenets økologiregnskab.

Grundvandsberegner 

Lad os hjælpe hinanden med at passe bedre på miljøet.

Derfor tilbyder vi nu at måle, hvor mange liter grundvand dine økologiske indkøb skåner for rester af pesticider og kunstgødning. Du kan nemt og hurtigt se resultatet i vores webshop eller på din økologiopgørelse, hvor vi har sat et grundvandsregnskab op.

Læs mere om grundvandsberegning

Bliv kunde hos Hørkram

Ønsker du at blive kunde hos Hørkram? Læs mere og udfyld vores online formular. 

Bliv kunde hos Hørkram Foodservice A/S

Se vores økologisortiment

Gå på opdagelse i vores økologisortiment og vælg mellem 3500 forskellige varer.

Se økologisortimentet her