Ingredienser
8 stk. lammeculotte ca. 350 g
4 stk. squash
4 stk. aubergine
3 løg
6 fed hvidløg
10 store bøftomater
2 dåse hakkede tomater
5 kviste timian
5 kviste rosmarin
½ dl olie

Kødet
Culotterne pakkes op og dryppes godt af, hvorefter de værste sener fjernes fra bagsiden og fedtet ridses fint. Gnid dem godt ind i salt og brun dem af på en pande ved jævn varme. Herefter kommes de på en på rist i ovnen ved 175° C og steges til en kernetemperatur på 57° C.

Garniture
Squash, aubergine, løg skæres i fine tern og sauteres af i bunden af en gryde sammen med finthakket hvidløg, hvorefter tern af frisk bøftomat og hakket dåsetomat hældes på. Lad simre i ca. 45 min. sammen med kviste af timian og rosmarin, som lige er til og tage op bagefter.

(Kan evt. laves dagen før og varmes op på dagen).

 

Opskriften er lavet i samarbejde med Søllerød Kro