07.03.2021 00:18:14
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Blomster Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Konserves Nødder
    • Kolonial
      Chips, snacks Delikatesser Fedtstoffer Kødkonserves Krydderier Nødder Oliven Salater
      Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frost
    • Dessert, is og konfekture
      Is
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Engangsbægre/plastglas
    • Køkkenredskaber
      Mad- & grillpinde
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Øvrige Sko
    • Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Messer og seminarer
  • Seminar med Wassim Hallal
  • Om Hørkram
  • Bæredygtighed
  • Sortiment
  • Inspiration
  • Messer og seminarer
  • Bliv kunde
  • Kontakt os

Seminar med Wassim Hallal 


Den 20. juni afholdte Hørkram Aarhus seminar, hvor vi informerede om vores nye produkter; Sea Culinar, Beef Culinar Nordic og Dansk Landgris. Der deltog 90 glade kunder, som nød aftenen i fornemt selskab – der blev serveret mad på allerhøjeste niveau af de bedste råvarer fra Hørkrams egen produktion af fisk og kød. Det var en aften med en stor gastronomisk oplevelse leveret af Michelin-kokken Wassim Hallal.

Menu:

  • Hummer med hummercreme, danske forårsløg, brændte forårsløg, citronmelisse og sauce på hummerolie og forårsløg vinaigrette

  • Dansk Landgris med brændte, hvide asparges, kørvel emulsion, spansk kørvel, rød oxalis og sauce beurre blanc med Oscietra caviar

  • Okseryg i variation, kalvebrisler, gulerødder, grønne asparges, morkler, timian og skovsyre og portvinssauce

Desserten blev fremstillet af Odense Marcipans chefkonditor, der havde lagt et stort og omhyggeligt arbejde i kransekagen, som blev serveret i Hørkramfarver og -ånd.

Mange tak for dejlig mad og en god aften i selskab med vores skønne kunder.

Om Hørkram

  • Bæredygtighed
  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering
  • Inspiration

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport