Seminar med Wassim Hallal 


Den 20. juni afholdte Hørkram Aarhus seminar, hvor vi informerede om vores nye produkter; Sea Culinar, Beef Culinar Nordic og Dansk Landgris. Der deltog 90 glade kunder, som nød aftenen i fornemt selskab – der blev serveret mad på allerhøjeste niveau af de bedste råvarer fra Hørkrams egen produktion af fisk og kød. Det var en aften med en stor gastronomisk oplevelse leveret af Michelin-kokken Wassim Hallal.

Menu:

  • Hummer med hummercreme, danske forårsløg, brændte forårsløg, citronmelisse og sauce på hummerolie og forårsløg vinaigrette

  • Dansk Landgris med brændte, hvide asparges, kørvel emulsion, spansk kørvel, rød oxalis og sauce beurre blanc med Oscietra caviar

  • Okseryg i variation, kalvebrisler, gulerødder, grønne asparges, morkler, timian og skovsyre og portvinssauce

Desserten blev fremstillet af Odense Marcipans chefkonditor, der havde lagt et stort og omhyggeligt arbejde i kransekagen, som blev serveret i Hørkramfarver og -ånd.

Mange tak for dejlig mad og en god aften i selskab med vores skønne kunder.