Hørkram Vintermesse 2020 i Fredericia 

Selvom januar var grå og trist, sørgede vi for, at der var noget at se frem til – den 29. og 30. januar 2020 bød vi nemlig velkommen til vores vintermesse i Fredericia. Messen bød på mere end 180 stande, inspiration i metervis og et utal af lækre smagsprøver.

Vores egne og enkelte andre stande havde arrangeret små events, som gav de besøgende rig mulighed for at blive klogere på både produkter og koncepter. Desuden havde vi sammen med vores leverandører lavet gode messetilbud på alle standene, så der var mulighed for at gøre virkelig gode handler på yndlingsvarer og på nye, spændende produkter.

Tak for en god messe!

Program

Vores egne og enkelte andre stande har i løbet af messedagene arrangeret små happenings, du kan deltage i under dit besøg på messen. Klik dig ind og se programmmet for onsdag og torsdag.

Onsdag 29. januar     Torsdag 30. januar

 

Udstillerliste

På messen bliver der mere end 170 spændende stande – gå på opdagelse i alt fra kød og nonfood til bagværk, frugt/grønt, drikkevarer og meget mere. Se de mange leverandører du kan møde på messen.

Se de mange stande her 

 

Adresse og parkering

Find nemt vej til Messe C, hvor vores messe afholdes. Vi hjælper med adresse og nærmere information om parkeringsmuligheder og offentlig transport her.

Få mere information her  

Messecafé

Cafeen på vores vintermesse byder på et gratis måltid lækker mad, mens der er mulighed for, at du kan få et lille, tiltrængt hvil. Klik dig ind og se menuen.

Se menuen her  


Standplan

Ved du allerede, hvilke stande du vil besøge? På standplanen for årets messe kan du finde de enkelte stande og planlægge din rute. Klik dig ind og se standplanen her.

Se standplan 

 

Messetilbud

På messen sørger alle vores udstillere for gode tilbud, så du kan få dine yndlingsprodukter med hjem til en god pris. Hold godt øje med de gule skilte, som du finder på alle stande.