Hørkram Vintermesse 2020 i Fredericia 

Synes du også, at januar er grå og trist? Fortvivl ikke!

Vi har sørget for, at der er noget at se frem til – den 29. og 30. januar 2020 nemlig byder vi nemlig velkommen til vores vintermesse i Fredericia. Messen byder på mere end 170 stande, inspiration i metervis og et utal af lækre smagsprøver.

Vores egne og enkelte andre stande har arrangeret små events, som giver dig rig mulighed for at blive klogere på både produkter og koncepter. Desuden har vi sammen med vores leverandører lavet gode messetilbud på alle standene. Hold øje med de gule skilte og gør virkelig gode handler på dine yndlingsvarer og på nye, spændende produkter.

Vi ses i Fredericia!

Tilmeld dig messen

Husk at tilmelde dig messen og printe din billet hjemmefra – på den måde kan du springe køen ved indgangen over.

Tilmeld dig her 

 

Program

Vores egne og enkelte andre stande har i løbet af messedagene arrangeret små happenings, du kan deltage i under dit besøg på messen. Programmet forventes klar her på siden i uge 51.

Kommer snart 

 

Udstillerliste

På messen bliver der mere end 170 spændende stande – gå på opdagelse i alt fra kød og nonfood til bagværk, frugt/grønt, drikkevarer og meget mere.

Se de mange stande her 

 

Adresse og parkering

Find nemt vej til Messe C, hvor vores messe afholdes. Vi hjælper med adresse og nærmere information om parkeringsmuligheder og offentlig transport her.

Få mere information her  

Tilmeld dig gratis buskørsel

Vi har arrangeret gratis busser til og fra messen i Fredericia. Bemærk, at tilmeldingen lukker mandag den 27. januar kl. 12.00.

Åbner snart 

 

Messecafé

Cafeen på vores vintermesse byder på et gratis måltid lækker mad, mens der er mulighed for, at du kan få et lille, tiltrængt hvil. Menuen forventes klar her på siden i uge 51.

Kommer snart  

 

Standplan

Ved du allerede, hvilke stande du vil besøge? På standplanen for årets messe kan du finde de enkelte stande og planlægge din rute. Standplanen forventes klar primo januar.

Kommer snart 

 

Messetilbud

På messen sørger alle vores udstillere for gode tilbud, så du kan få dine yndlingsprodukter med hjem til en god pris. Hold godt øje med de gule skilte, som du finder på alle stande.