Spisemærkefejring

I 2019 fejrer Det Økologiske Spisemærke 10-års jubilæum. Sammen med Fødevarestyrelsen og Økologisk Landsforening vil vi gerne hylde alle jer, der gennem årene er kommet med på mærkerne.

Sæson Mini Masterclass

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter.

 

Bliv klogere på Dansk Landgris (tidspunkt kommer)

(stand nr. 313)

På slagterstanden kan du møde én af de landmænd, der leverer grise til vores Dansk Landgris-koncept. Landmanden fortæller om sin gård, om grisenes levevis og om, hvad det betyder for kødkvaliteten. Der er også mulighed for at smage det lækre kød. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 11.00: Champagnepyramide

(stand nr. 328)

Vores nonfood-team sabler champagne, som de hælder op i en pyramide af deres smukke glas. Kom forbi og gå på opdagelse i sortimentet, mens du nipper til et glas champagne. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 11.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. Tilmeld dig her: https://bit.ly/2X4qlm7

 

Kl. 12.00: Port tonic – et spændende alternativ til G&T

(stand nr. 413)

På vinstanden har vi besøg af det berømte portvinshus, Grahams, fra Portugal. Klokken 12.00 serverer Grahams Port tonic, som er et nyt og spændende alternativ til gin & tonic. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 13.00: Jackfruit – en eksotisk superfood

(stand nr. 217)

Kl. 13.00 skærer vores frugt- og grøntfolk hul på den eksotiske jackfruit, så du har mulighed for at smage den nye superfood, der er et godt alternativ til kød og spås til at kunne redde verden fra hungernød. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 13.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. Tilmeld dig her: https://bit.ly/2X4qlm7

 

Kl. 13.30: Spisemærkefejring

(stand nr. 243)

I 2019 fejrer Det Økologiske Spisemærke 10-års jubilæum. Sammen med Fødevarestyrelsen og Økologisk Landsforening vil vi gerne hylde alle jer, der gennem årene er kommet med på mærkerne. Tilmeld dig her: https://bit.ly/31oOcw1

 

Kl. 14.00: Miniforedrag om certificering af fisk

(stand nr. 106)

Kom forbi vores fiskestand, hvor vores fagkonsulent på fisk og skaldyr fortæller om certificering af fisk, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber både certificerede og ikke-certificerede fisk. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 15.00: Gin og et hav af tonics

(stand nr. 413)

Mosgaard Gin serverer gin & tonics med forskellige slags tonic og fortæller om, hvor meget forskel den enkelte tonic gør ved smagen af din G&T. Kom og smag og bliv klogere på tidens mest populære drink. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 15.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. Tilmeld dig her: https://bit.ly/2X4qlm7

 

Bliv klogere på Nordjysk Naturkød (tidspunkt kommer)

(stand nr. 313)

Mød én af de landmænd, der leverer kødkvæg til vores Nordjysk Naturkød-koncept. Der er mulighed for at smage kødet, som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, ligesom du kan høre landmanden fortælle om sin gård, om køerne og om kødkvaliteten. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 11.00: Champagnepyramide

(stand nr. 328)

Vores nonfood-team sabler champagne, som de hælder op i en pyramide af deres smukke glas. Kom forbi og gå på opdagelse i sortimentet, mens du nipper til et glas champagne. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 11.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. Tilmeld dig her: https://bit.ly/2X4qlm7

 

Kl. 12.00: Port tonic – et spændende alternativ til G&T

(stand nr. 413)

På vinstanden har vi besøg af det berømte portvinshus, Grahams, fra Portugal. Klokken 12.00 serverer Grahams Port tonic, som er et nyt og spændende alternativ til gin & tonic. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 13.00: Jackfruit – en eksotisk superfood

(stand nr. 217)

Kl. 13.00 skærer vores frugt- og grøntfolk hul på den eksotiske jackfruit, så du har mulighed for at smage den nye superfood, der er et godt alternativ til kød og spås til at kunne redde verden fra hungernød. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 13.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. Tilmeld dig her: https://bit.ly/2X4qlm7

 

Kl. 14.00: Miniforedrag om certificering af fisk

(stand nr. 106)

Kom forbi vores fiskestand, hvor vores fagkonsulent på fisk og skaldyr fortæller om certificering af fisk, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber både certificerede og ikke-certificerede fisk. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 15.00: Gin og et hav af tonics

(stand nr. 413)

Mosgaard Gin serverer gin & tonics med forskellige slags tonic og fortæller om, hvor meget forskel den enkelte tonic gør ved smagen af din G&T. Kom og smag og bliv klogere på tidens mest populære drink. Tilmelding ikke nødvendig.