Spisemærkefejring

I 2019 fejrer Det Økologiske Spisemærke 10-års jubilæum. Sammen med Fødevarestyrelsen og Økologisk Landsforening vil vi gerne hylde alle jer, der gennem årene er kommet med på mærkerne.

Sæson Mini Masterclass

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter.

 

Kl. 10.30: Kom godt fra start med økologi i dit køkken

(stand nr. 243)

Kom med til bords og bliv skarp på de økologiske værdier og få svarene på, hvordan du kommer godt i gang med økologi og de økologiske måltider. Vi serverer viden og lækre smagsprøver!

 

Kl. 11.00: Bliv klogere på Dansk Landgris

(stand nr. 313)

På slagterstanden kan du møde én af de landmænd, der leverer grise til vores Dansk Landgris-koncept. Landmanden fortæller om sin gård, om grisenes levevis og om, hvad det betyder for kødkvaliteten. Der er også mulighed for at smage det lækre kød.

 

Kl. 11.00: Champagnepyramide

(stand nr. 328)

Vores nonfood-team sabler champagne, som de hælder op i en pyramide af deres smukke glas. Kom forbi og gå på opdagelse i sortimentet, mens du nipper til et glas champagne. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 11.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. 

 

Kl. 12.00: Succes med grøn mad i kantinen

(stand nr. 243)

Hvordan styrer vi mod en grøn omstilling i kantineverdenen, når det skal være vegetarisk eller når vi blot ønsker en grønnere og mere miljøvenlig menu? Vær med, når Fazer Food Services fortæller om, hvordan de navigerer igennem den grønne omstilling med succes. 


Kl. 12.00: Port tonic – et spændende alternativ til G&T

(stand nr. 413)

På vinstanden har vi besøg af det berømte portvinshus, Grahams, fra Portugal. Klokken 12.00 serverer Grahams Port tonic, som er et nyt og spændende alternativ til gin & tonic. 


Kl. 13.00: Jackfruit – en eksotisk superfood

(stand nr. 217)

Kl. 13.00 skærer vores frugt- og grøntfolk hul på den eksotiske jackfruit, så du har mulighed for at smage den nye superfood, der er et godt alternativ til kød og spås til at kunne redde verden fra hungernød.

Kl. 13.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter.

 

Kl. 13.30: Spisemærkefejring

(stand nr. 243)

I 2019 fejrer Det Økologiske Spisemærke 10-års jubilæum. Sammen med Fødevarestyrelsen og Økologisk Landsforening vil vi gerne hylde alle jer, der gennem årene er kommet med på mærkerne. 

 

Kl. 14.00: Miniforedrag om certificering af fisk

(stand nr. 106)

Kom forbi vores fiskestand, hvor vores fagkonsulent på fisk og skaldyr fortæller om certificering af fisk, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber både certificerede og ikke-certificerede fisk. 

 

Kl. 15.00: Gin og et hav af tonics

(stand nr. 413)

Mosgaard Gin serverer gin & tonics med forskellige slags tonic og fortæller om, hvor meget forskel den enkelte tonic gør ved smagen af din G&T. Kom og smag og bliv klogere på tidens mest populære drink. 

 

Kl. 15.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter.

 

Kl. 15.30: Inspiration til økologiske brunch- og caféanretninger

(stand nr. 243)

Kom og lad dig blive inspireret, når vi udfordrer det klassiske stykke smørrebrød og den traditionelle brunch- og cafétallerken. Oplev nye økologiske smagssammensætninger, der giver mere værdi, både for dig og for dine kunder. 

 

Kl. 17.30: Find øl- og vandsmagen til din forretning

(stand nr. 243)

Er du tvivl, om du skal servere økologiske øl og sodavand for dine gæster? Kom og mød producenter og kolleger fra branchen til en festlig, økologisk øl- og sodavandssmagning. Vi skruer lidt op for musikken og serverer overraskende snacks!

 

Kl. 10.00: Kom godt fra start med økologi i dit køkken

(stand nr. 243)

Kom med til bords og bliv skarp på de økologiske værdier og få svarene på, hvordan du kommer godt i gang med økologi og de økologiske måltider. Vi serverer viden og lækre smagsprøver! 

 

Kl. 11.00: Bliv klogere på Nordjysk Naturkød

(stand nr. 313)

Mød én af de landmænd, der leverer kødkvæg til vores Nordjysk Naturkød-koncept. Der er mulighed for at smage kødet, som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, ligesom du kan høre landmanden fortælle om sin gård, om køerne og om kødkvaliteten. 

 

Kl. 11.00: Champagnepyramide

(stand nr. 328)

Vores nonfood-team sabler champagne, som de hælder op i en pyramide af deres smukke glas. Kom forbi og gå på opdagelse i sortimentet, mens du nipper til et glas champagne. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Kl. 11.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. 

 

Kl. 11.30: Grøntbelagt smørrebrød

(stand nr. 243)

Der ligger en guldgrube af inspiration, teknikker, tanker og sammensætninger i de fremadstormende veganske og vegetariske køkkener. Lad dig blive inspireret, når vi stiller skarpt på vegetarisk smørrebrød. 

 

Kl. 12.00: Port tonic – et spændende alternativ til G&T

(stand nr. 413)

På vinstanden har vi besøg af det berømte portvinshus, Grahams, fra Portugal. Klokken 12.00 serverer Grahams Port tonic, som er et nyt og spændende alternativ til gin & tonic. 

 

Kl. 13.00: Jackfruit – en eksotisk superfood

(stand nr. 217)

Kl. 13.00 skærer vores frugt- og grøntfolk hul på den eksotiske jackfruit, så du har mulighed for at smage den nye superfood, der er et godt alternativ til kød og spås til at kunne redde verden fra hungernød. 
 

Kl. 13.00: Sæson Mini Masterclass

(stand nr. 215)

Sæsons kok giver tips til at variere sæsonens grønt, skabe god smag og en smuk visuel oplevelse. Du smager til og træner teknikker, som får de grønne retter til at blive gæsternes favoritter. 


Kl. 13.30: Nyfortolkning af mødeservering: Sund, økologisk og velsmagende

(stand nr. 243)

Betyder mødeservering noget for dine gæster og din virksomhed? Så kom og oplev en nyfortolkning af den klassiske mødeservering. Den bliver økologisk, klimavenlig, bæredygtig og samtidig skal den give ny energi og glade mødedeltagere! 

 

Kl. 14.00: Miniforedrag om certificering af fisk

(stand nr. 106)

Kom forbi vores fiskestand, hvor vores fagkonsulent på fisk og skaldyr fortæller om certificering af fisk, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber både certificerede og ikke-certificerede fisk. 

 

Kl. 15.00: Gin og et hav af tonics

(stand nr. 413)

Mosgaard Gin serverer gin & tonics med forskellige slags tonic og fortæller om, hvor meget forskel den enkelte tonic gør ved smagen af din G&T. Kom og smag og bliv klogere på tidens mest populære drink. 

 

Kl. 15.00: Bliv dus med 10 grønne, der udfordrer dine smagsløg

(stand nr. 243)

Tør du udfordre dine smagsløg, når vi går bag om ti økologiske frugter og grøntsager? Vi serverer tips, tricks og idéer til sæson, smag, tilberedning og sammensætning. Vi lover fuld knald på smagsoplevelserne.