2 kg hakket grønkål

1 kg æbler med skræl i tern

300 g halve valnødder

Dressing:

1/2 dl olivenolie

1 dl cremefraiche

3 spsk peberrodssalat

Grønkål, æbler og valnødder blandes med olivenolie og anrettes.

Peberrodscremen hældes over salaten i striber.

500 g gule og lilla gulerødder skæres tyndt som skræller, evt. på pålægsmaskine

500 g bolchebeder skæres på samme måde

1 l fennikel i tynde skiver

1/2 l hakket frisk persille

3 1/2 spsk grov dijonsennep

5 dl citron

5 spsk akaciehonning

Dressingen piskes sammen og hældes over beder og gulerødder, hvor efter massen står og trækker minimum to timer på køl. Vend salaten et par gange undervejs.

Persillen drysses over og salaten anrettes.

2,5 kg udstenede blommer i skiver

1 kg rødbeder i strimler

2,5 kg æbler i skiver

2 dl hakkede ristede mandler

Dressing:

2 dl hyldeblomstdrik

1/2 dl olivenolie

1 dl hvid balsamico

evt. akaciehonning efter smag.

Dressingen piskes sammen og blandes med rødbederne, lad det trække en times tid.

Salaten anrettes og frugterne blandes i, mandlerne drysses over.

5 kg kogte udskårne kartofler (evt. med skræl)

1 l snittet springløg

Cherrytomater

Semidried tomater

1/2 l gul peberfrugt i strimler

Dressing:

2 dl akaciehonning

2 dl grov dijonsennep

2 dl citron

1 knivspids chili powder efter behag

Salt 

Dressingen skal være stærk, da smagen ellers forsvinder i kartoflerne.

Kartoflerne blandes nænsomt med de øvrige ingredienser og anrettes i fad.

Dressingen hældes over i striber således de blå kartofler forbliver uden dressing.

Resten af dressingen serveres i en skål som tilbehør.

3 kg agurker i halve skiver uden kerner

1/2 l springløg i snit        

200 g blåbær

200 g spæde salater

200 g tørrede figner i strimler

200 g hasselnøddekerner

Dressing:

Hvid balsamico eddike

Citron

Akaciehonning

Salt