Høstmesse i Bella Center 2019

Den 4. og 5. september byder vi indenfor til høstmesse, hvor du kan gå på opdagelse hos mere end 250 spændende stande. De mange stande står klar med nyheder og smagsprøver - og der er helt sikkert masser af inspiration at tage med hjem. 

Besøg også vores egne stande, hvor du kan blive endnu klogere på Hørkrams mange produkter og de muligheder, vi tilbyder. I løbet af de to messedage har standene arrangeret små happenings, som du kan deltage i.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger!

Tilmelding og billetter

Tilmeld dig messen hjemmefra og spring køen ved indgangen over. Husk også at printe din billet hjemmefra.
Klik her og tilmeld dig.

 

Gratis bustransport

Vi har arrangeret gratis bustransport til og fra messen, så du nemt og bekvemt kan komme frem og tilbage. Klik for at se køreplan og tilmelde dig. Klik her og tilmeld dig.

 

Udstillerliste

På messen bliver der mere end 250 spændende stande – gå på opdagelse i alt fra kød og nonfood til bagværk, frugt/grønt, drikkevarer og meget mere. Se alfabetisk liste over de mange stande her.

 

Messetilbud

På messen sørger alle vores udstillere for gode tilbud, så du kan få dine yndlingsprodukter med hjem til en god pris. Hold godt øje med de gule skilte, som du finder på alle stande.Program

Vores egne stande har i løbet af de to messedage arrangeret små happenings, som du kan deltage i. Besøg f.eks. vores fiskestand og vores kødstand og bliv endnu klogere på dette område. Se program.

 

Messecafé

Cafeen på årets høstmesse er økologisk – faktisk har den det økologiske guldmærke. Slap af i cafeen og nyd et lækkert måltid, mens du hører god musik. Læs mere her.

 

Standplan

Ved du allerede, hvilke stande du vil besøge? På standplanen for årets messe kan du finde de enkelte stande og planlægge din rute.
Standplanen er under udarbejdelse og lander hurtigst muligt.

 

Adresse og parkering

Find nemt vej til Bella Center, hvor vores messe afholdes. Vi hjælper med adresse og nærmere information om parkeringsmuligheder og offentlig transport her.