Høstmesse i Bella Center 2019

Den 4. og 5. september bød vi indenfor til høstmesse, hvor de mange gæster kunne gå på opdagelse hos mere end 250 spændende stande. De mange stande stod klar med nyheder og smagsprøver – og der var masser af inspiration at tage med hjem.

Gæsterne havde også mulighed for at besøge vores egne stande, hvor de kunne blive endnu klogere på Hørkrams mange produkter og de muligheder, vi tilbyder. I løbet af de to messedage havde standene arrangeret små happenings, som messegæsterne kunne deltage i.

 

Tak for en god messe!


Billeder fra messen

Se billeder fra messen her.

Program

Vores egne stande har i løbet af de to messedage arrangeret små happenings, som du kan deltage i. Besøg f.eks. vores fiskestand og vores kødstand og bliv endnu klogere på dette område. Se program.

 

Udstillerliste

På messen bliver der mere end 250 spændende stande – gå på opdagelse i alt fra kød og nonfood til bagværk, frugt/grønt, drikkevarer og meget mere.


Messetilbud

På messen sørger alle vores udstillere for gode tilbud, så du kan få dine yndlingsprodukter med hjem til en god pris. Hold godt øje med de gule skilte, som du finder på alle stande.



Salater fra messen

Nød du også salaterne fra messecaféen? Få opskrifterne her.

Messecafé

Cafeen på årets høstmesse er økologisk – faktisk har den det økologiske guldmærke. Slap af i cafeen og nyd et lækkert måltid, mens du hører god musik. Læs mere her.

 

Standplan

Ved du allerede, hvilke stande du vil besøge? På standplanen for årets messe kan du finde de enkelte stande og planlægge din rute.
Se standplanen her

 

Adresse og parkering

Find nemt vej til Bella Center, hvor vores messe afholdes. Vi hjælper med adresse og nærmere information om parkeringsmuligheder og offentlig transport.