Udvalgte vine fra Hørkram 

 

Her vil vi præsentere dig for en række vine fra vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

 

I udvælgelsen har vi lagt vægt på at sikre så høj en kvalitet som muligt – til en god og konkurrencedygtig pris. Med kvaliteten i centrum har vi udvalgt vine, der harmonerer godt med den danske madkultur.

 

Vinene repræsenterer de vigtigste vinlande, og du vil altså kunne opleve både franske, italienske og spanske smagsnoter, ligesom vi også præsenterer vine fra New Zealand, USA, Sydafrika, Australien og Chile.

Se også vores vinbrochure med de udvalgte vine

Franske vine

Frankrig er et klassisk vinland, som har lange, stolte traditioner for deres vinproduktion. Frankrig producerer dyre vine af høj kvalitet med lavt udbytte, men også vine i den prisbillige ende.
Se de franske udvalgte vine

Spanske vine

Spanien er primært kendt for Cava og Rioja-vine, hvilket er en skam, da Spanien vinmæssigt er et yderst interessant land med stor vidde i geografi og pris og kvalitet
 Se de udvalgte spanske vine 


Italienske vine

Italien er danskernes foretrukne vinland, hvilket skyldes de mange letdrikkelige vine fra Veneto og Toscana. Italien er dog et fantastisk komplekst vinland med højkvalitetsvine fra stort set samtlige af de mange regioner.
Se de udvalgte italienske vine

Sydafrikanske vine

Sydafrika har længe været upcoming på den danske vinscene med vine af høj kompleksitet, der passer godt til de danske forbrugere. Sydafrika er mest kendt for deres rødvin af Shiraz- eller Cabernet Sauvignon-druen.
Se de udvalgte sydafrikanske vine

New Zealandske vine

New Zealand er primært kendt for deres hvidvine produceret på Sauvignon Blanc-druen, men klimaet gør, at New Zealand også producerer topvine baseret på Pinot Noir-druen. 
Se de udvalgte new zealandske vine

Australske vine

Australien producerer, grundet landets placering, kraftige og solmodne vine. Australske rødvine indeholder et udvalg af kraftige noter, ligesom man i deres hvidvine smager solens kraft.
Se de udvalgte australske vine


Amerikanske vine

USA har i de senere år vundet større markedsandele i Europa grundet deres produktion af vine på Zinfandel-druen, som er beslægtet med den italienske Primitivo-drue. Mindre kendt er den amerikanske produktion af fremragende hvidvine produceret på Chardonnay-druen.
Se de udvalgte amerikanske vine

Chilenske vine

Chile har i mange år ligget på top 3 over danskernes foretrukne vinlande. Dette skyldes, at den chilenske vinindustri primært er bygget op omkring eksport, hvorfor vinproducenterne har stor erfaring med at ramme smag og ønsker hos forbrugerne i de respektive lande.
Se de udvalgte chilenske vine

Argentinske vine

Argentina er primært kendt for at producere nogle af de bedste vine produceret på Malbec-druen. Dette sammenholdt med Argentinas produktion af hvidvine på især Chardonnay-druen gør, at forbrugerne bliver mere og mere bevidste om dette skønne vinland. 
Se de udvalgte argentinske vine

Alkoholfrie vine

I lighed med trenden indenfor andre drikkevarer bliver der større og større efterspørgsel på alkoholfrie vine, så forbrugerne kan nyde et godt glas vin uden at skulle bekymre sig om alkoholindtaget. Udbuddet af alkoholfrie vine bliver med tiden større og bedre. 
Se de udvalgte alkoholfrie vine