Terra Aqua Blue fra Genware

Terra Aqua Blue fra Genware er service i stentøj i udefineret skønhed, som bliver til gennem naturlige effekter og de spontane reaktioner, der opstår ved produktion i ovnen. En unik glasurformel kombineret med brænding ved høje temperaturer resulterer i unikke produkter, hvor ingen ser nøjagtig ens ud, og hvor du vil opleve farveintensitetsvariationer fra produkt til produkt, hvilket skaber et meget karakteristisk look.

Skab det rå look

Produktserien Terra Aqua Blue er stentøj, der skaber en varm atmosfære og giver en ekstra dimension til præsentationen af dine retter. Skab et råt look, hvor ingen borde ser nøjagtig ens ud. I denne karakteristiske produktserie finder du tallerkener i forskellige størrelser og former samt skåle og flotte krus til kaffen. Genware-produkterne er fremstillet for at give den robusthed, som kræves for maksimal holdbarhed indenfor restaurationsbranchen. Alle produkter tåler maskinopvask og ovn.  Oplev her på siden et udvalg af Genwares Terra Aqua Blue. 

Besøg vores showroom

Ønsker du at opleve og mærke hele produktserien, er du altid velkommen til at besøge vores showrooms i Sorø eller Aarhus. Så giver vi en kop kaffe i et krus fra Genware´s Terra Aqua Blue.

Kontakt blot din nonfood-konsulent for yderligere information.