- Forside
- Inspiration
- Opskrifter på drinks
Ingredienser
2 cl SKYY Vodka
2 cl Rose's Lime
10 cl Ginger Beer
2 skive Lime
- Isterninger
Tilberedning
Fyld en glas med is og tilsæt 2 cl SKYY Vodka, 2 cl Rose's Lime, og 10 cl Ginger Beer.
Rør forsigtig rundt, og pynt med et par limebåde og lidt mynte.
Ingredienser
3 cl Remy Martin Cognac VSOP
3 cl Cointreau
1 cl Rose’s Sugar Cane
3 cl Friskpresset Citronsaft
Tilberedning
Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst godt i ca. 10 sekunder.
Si over i et afkølet cocktailglas og servér straks.
*Tip
Ønsker man en drink, der ikke er så sød, kan man undlade sukker sirup.
Ingredienser
3 cl Licor 43
2 cl SKYY Vodka
4 cl Espresso
- Isterninger
Tilberedning
Hæld ingredienserne i en shaker med is og ryst i ca. 5-10 sekunder.
Si over i et afkølet cocktailglas og pynt eventuelt med 3 kaffebønner, der lægges
forsigtigt i skummet, så de flyder ovenpå. Server straks.
Ingredienser
5 cl Ron Matusalem
Platino
8 stk Mynteblade
3 cl Friskpresset Limesaft
1 tsk Rørsukker
2 cl Rose’s Strawberry
1 cl Rose's Lime
8 cl Danskvand
2 stk Jordbær
- Knust is
Tilberedning
Nulre myntebladene mellem fingerne og kom dem i et højt glas.
Tilsæt rom, limesaft, rørsukker og Rose's Strawberry og Lime.
Fyld op med knust is og top op med danskvand.
Rør let rundt.
Pynt med jordbær og mynte.
Ingredienser
1 cl Rose’s Sugar Cane
5 cl Vanilje Vodka
2 cl Passoa
3 cl Friskpresset Citronsaft
- Isterninger
Tilberedning
Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst i 10 sekunder.
Si over i et afkølet cocktailglas og tilsæt evt. nogle passionsfrugtkerner og server
med et shotglas med champagne ved siden af.
Ingredienser
5 cl Hendrick's Gin
1.5 cl Rose’s Sugar Cane
2 cl Friskpresset Citronsaft
1 cl Créme de Mure
2 skive Agurk
Tilberedning
Læg agurkstykkerne i et rocks/whisky glas og mas det forsigtigt til en mos med en gaffel eller støder.
Tilsæt resten af ingredienserne i agurkmosen.
Tilsæt knust is op til kanten af glasset og vend det forsigtigt i drinken.
Dryp yderligere 1 cl Créme de Mure hen over toppen. Créme de Mure er brombærlikør.
Egnet til at blive pyntes med agurkeskiver og friske brombær.
Ingredienser
5 cl Wild Turkey Bourbon
3 cl Friskpresset Citronsaft
2 cl Rose’s Sugar Cane
1 cl Æggehvide
1 skive Citron
- Isterninger
Tilberedning
Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst i 10 sekunder.
Si over i et lavt glas med is, pynt med en skive citron og server.
Ingredienser
4 cl Hendrick's Gin
10 cl Lemon sodavand
2 cl Mango sirup
- Isterninger
Tilberedning
Fyld et højt glas med isterninger. Tilsæt herefter Hendrick's Gin og Lemon sodavand, og top til sidst op med Mango Sirup.
Pynt eventuelt med lidt mynte og en skrive citron eller appelsin.
Ingredienser
4 cl Finsbury Dry Gin
3 cl Cointreau
1 cl Rose’s Sugar Cane
2 cl Friskpresset Citronsaft
1 cl Æggehvide
1 skive Citron
- Isterninger
Tilberedning
Hæld alle ingredienserne i en shaker med isterninger og ryst.
Si drinken over i et afkølet cocktailglas.
Pynt med en skive citron og servér.
Ingredienser
5 cl Matusalem Solera 15 års
1 cl Friskpresset Limesaft
10 cl Ginger Beer
0.25 cl Angostura Bitters
1 skive Lime
Tilberedning
Tilføj rom og friskpresset limesaft i et glas. Fyld glasset op med isterterninger. Top op med Ginger Beer og et stænk Angustora.
Pynt med en limeskive.