Ristet torsk med marineret grønkål

Til 2 personer

Ristet torsk

Skær torsken i to pæne stykker, vend dem i mel og steg dem i halv smør og halv olie, så de bliver sprøde og gyldne. Torsken skal have ca. 3 min. på begge sider. Er du ikke sikker på, om de er færdige, skal de, når du giver den et tryk, glide fra hinanden i lamellerne.

 

Ingredienser til ristet torsk 

300 g torskefilet
Mel
Smør 
Olie

Marineret grønkål 

Skyl grønkålen. Tør og hak den fint. Skræl æblet, del i det i både og skær det i
tern. Rør olien med hakket hvidløg, citronsaft, en smule reven citronskal, chili, sennep samt salt og evt. peber.

 

 

Ingredienser til marineret grønkål

Grønkål
1 stk. madæble
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
1 citron
1 tsk. dijonsennep
Lidt friskhakket chili
Salt og peber