22.04.2021 16:08:14
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Blomster Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Kartofler Konserves Nødder
    • Kolonial
      Chips, snacks Delikatesser Fedtstoffer Kødkonserves Krydderier Nødder Oliven Salater
      Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frost
    • Dessert, is og konfekture
      Is
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Engangsbægre/plastglas
    • Køkkenredskaber
      Mad- & grillpinde
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Øvrige Sko
    • Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Inspiration
  • Opskrifter med grønkål
  • Ristet torsk med marineret grønkål
  • Om Hørkram
  • Bæredygtighed
  • Sortiment
  • Inspiration
  • Messer og seminarer
  • Bliv kunde
  • Kontakt os

Ristet torsk med marineret grønkål

Til 2 personer

Ristet torsk

Skær torsken i to pæne stykker, vend dem i mel og steg dem i halv smør og halv olie, så de bliver sprøde og gyldne. Torsken skal have ca. 3 min. på begge sider. Er du ikke sikker på, om de er færdige, skal de, når du giver den et tryk, glide fra hinanden i lamellerne.

 

Ingredienser til ristet torsk 

300 g torskefilet
Mel
Smør 
Olie

Marineret grønkål 

Skyl grønkålen. Tør og hak den fint. Skræl æblet, del i det i både og skær det i
tern. Rør olien med hakket hvidløg, citronsaft, en smule reven citronskal, chili, sennep samt salt og evt. peber.

 

 

Ingredienser til marineret grønkål

Grønkål
1 stk. madæble
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
1 citron
1 tsk. dijonsennep
Lidt friskhakket chili
Salt og peber


Om Hørkram

  • Bæredygtighed
  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering
  • Inspiration

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport