22.04.2021 16:08:14
- Forside
- Inspiration
- Opskrifter med grønkål
- Ristet torsk med marineret grønkål
Ristet torsk med marineret grønkål
Til 2 personer
Ristet torsk
Skær torsken i to pæne stykker, vend dem i mel og steg dem i halv smør og halv olie, så de bliver sprøde og gyldne. Torsken skal have ca. 3 min. på begge sider. Er du ikke sikker på, om de er færdige, skal de, når du giver den et tryk, glide fra hinanden i lamellerne.
Ingredienser til ristet torsk
300 g torskefilet
Mel
Smør
Olie
Marineret grønkål
Skyl grønkålen. Tør og hak den fint. Skræl æblet, del i det i både og skær det i
tern. Rør olien med hakket hvidløg, citronsaft, en smule reven citronskal, chili, sennep samt salt og evt. peber.
Ingredienser til marineret grønkål
Grønkål
1 stk. madæble
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
1 citron
1 tsk. dijonsennep
Lidt friskhakket chili
Salt og peber