17.01.2021 12:37:40
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Blomster Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Konserves Nødder
    • Kolonial
      Chips, snacks Delikatesser Kødkonserves Krydderier Nødder Salater Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frost
    • Dessert, is og konfekture
      Is
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Engangsbægre/plastglas
    • Borddækning og dekoration
      Stearinlys & brændemidler
    • Køkkenredskaber
      Mad- & grillpinde
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Øvrige Sko
    • Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Inspiration
  • Opskrifter med grønkål
  • Frikadeller med stuvet grønkål
  • Om Hørkram
  • Bæredygtighed
  • Sortiment
  • Inspiration
  • Messer og seminarer
  • Bliv kunde
  • Kontakt os

Stuvet grønkål med gode frikadeller

Til 4 personer

Opskrift på stuvet grønkål

Smør og mel bages op, mælk og fløde kommes i, og det koges i 10 minutter, til det er jævnet. Hvis det er for tykt, kan du komme lidt mere fløde i. Kålen ribbes af og skylles i koldt vand. Snit det i tynde strimler og blancher det. Kom grønkålen i saucen og lad det ikke koge mere. Smag til med salt, friskkværnet peber og revet muskat.

Ingredienser til stuvet grønkål

4 dl mælk        
65 g mel 
4 dl fløde         
Muskat 
100 g smør       
1 grønkål
Salt og friskkværnet peber

Opskrift på frikadeller 

Ingredienserne røres sammen og smages til med salt og peber, stilles i køleskab i en time og er derefter klar til stegning. Brug stegemargarine frem for olie.

 

Ingredienser til frikadeller 

750 g hakket kalv og flæsk - 10-15 %
1 stort hakket løg
2 æg
2 dl mælk
100 g mel
Salt og friskkværnet peber       

 

Om Hørkram

  • Bæredygtighed
  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering
  • Inspiration

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport