Sandart Ceviche

Ingredienser
(4 personer) 

200 g sandartfileter
2 lime
1/2 rødløg
1 lille fed hvidløg
1/2 chili
Friske krydderurter
Sukker
Salt
Peber

 

Fremgangsmåde: 

Sandartfileterne soigneres og fryses jævnfør Fødevarestyrelsens anbefalinger. Fileterne tøs op og skæres i tern (ca. 2 x 2 cm). Det er nemmest at skære pæne tern, mens filet­erne er let frosne.

Læg sandartternene i en skål og tilsæt ­presset hvidløg, finthakket chili samt sukker, salt og peber. Vend blandingen godt med en ske og lad den trække i 3-4 minutter.

Tilsæt presset lime og vend ­blandingen igen, inden den portioneres i fire ­serveringsskåle. Anret med finthakket rødløg. Pynt med friske krydderurter og servér straks.