03.03.2021 09:20:00
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Blomster Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Konserves Nødder
    • Kolonial
      Chips, snacks Delikatesser Fedtstoffer Kødkonserves Krydderier Nødder Oliven Salater
      Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frost
    • Dessert, is og konfekture
      Is
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Engangsbægre/plastglas
    • Køkkenredskaber
      Mad- & grillpinde
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Øvrige Sko
    • Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Inspiration
  • Opskrifter med fisk
  • opskrift norsk skrei torsk
  • Om Hørkram
  • Bæredygtighed
  • Sortiment
  • Inspiration
  • Messer og seminarer
  • Bliv kunde
  • Kontakt os

Norsk SKREI – torsk, bare endnu bedre

SKREI-torsken kommer fra Nordhavet nord for Norge og er på grund af sit flotte, hvide kød anerkendt som en gourmettorsk. Fisken fanges, renses og er på vej til Hørkram indenfor 24 timer efter fangst. 

Vores huskok, Claus Valdemar, har været i køkkenet og har tilberedt en velsmagende norsk Skrei-filet på mos med rodfrugter toppet med grønkål og bacon. Resultatet er elegant, æstetisk og smager ganske enkelt fantastisk! 

Du får her opskriften, som du kan lade dig inspirere af eller følge og forkæle din gæster med. Du finder alle de nødvendige produkter herunder – lige til at lægge i kurven og få leveret i morgen. God fornøjelse og bon appetit! 

Ingredienser

10 personer

Fisken
1,5 kg Skrei-filet
Salt
Sukker

Mos med rodfrugt
1,25 kg bagekartofler
200 g gulerod
200 g persillerod
3-4 dl sødmælk
100 g smør
Salt og friskkværnet peber

Topping
750 g bacon i tern
500 g groft hakket løg
1 kg groft revet og skyldte grønkål

Opskrift og foto: Hørkram Foodservice A/S

Fremgangsmåde

Skrei-fileten skæres ud i portionsstykker. Lig stykkerne på bageplader, drys stykkerne med salt og lidt sukker og lad dem stå på køl og hvile i min. 20 minutter. Ovnen opvarmes til 80-90 grader, og fisken bages i 15-20 minutter.

Skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra og brug en kartoffelmoser til at mose kartofler og rodfrugter sammen med mælk og smør. Smag til med salt og peber.

Baconen steges sprød på en pande. Tag baconen af og steg løgene, til de er bløde. Tilsæt så grønkålen og steg, til det er varmt. Kålen skal ikke falde sammen.

Mosen anrettes, fisken kommes ovenpå, og der toppes op med grønkål/løg.  Drys med den sprøde bacon.

Om Hørkram

  • Bæredygtighed
  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering
  • Inspiration

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport