28.06.2022 07:24:38
Hørkram Foodservice A/S logo
Hørkram Foodservice A/S logo
Bliv kunde Log ind Log ind
  • Fødevarer
    • Slagter
      Fjerkræ Kød - Gris Kød - Hakket Kød - Hakket formet Kød - Kalv Kød - Lam/Ged/Vildt Kød - Okse Pålæg, pølser
    • Fisk og Skaldyr
      Fersk Frost Konserves
    • Frugt og grønt
      Eksotisk Friske krydderurter Frugt Grøntsager Kartofler Konserves Nødder
    • Kolonial
      Bageartikler / -ingredienser Chips, snacks Delikatesser Kiks, småkager, tvebakker mm. Krydderier Kødkonserves Mel, jævningsmidler Morgenmadsprodukter, müesli, havregryn
      Nødder Oliven Specialernæring Surkonserves Tørret frugt
    • Færdigretter
      Frisk Frost
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Nonfood
    • Bestik, service og glas
      Engangsbægre/plastglas Øvrige
    • Borddækning og dekoration
      Blomster Servietter
    • Køkkenredskaber
      Mad- & grillpinde
    • Poser, folie, papir og filtre
      Engangsemballage
    • Inventar
      Inventar til køkkenet Storkøkkenudstyr
    • Beklædning
      Forklæde Kokkebeklædning Sko Øvrige
    • Grillartikler
    • Rengøring
      Børster & mopper Desinfektionsmidler Handsker Klude & svampe Kropspleje Opvaske- & maskineskyllemiddel Papirvarer Rengørings- & plejemidler
    • Bliv kunde og oplev vores fulde sortiment
  • Tilbud
  • Mærker
  • Om...
    • Om Hørkram
    • Sortiment
    • Jobs
    • Kontakt
    • Bliv kunde
    • Sortiment update
  • Forside
  • Inspiration
  • Opskrifter med fisk
  • Brun fiskefond
  • Om Hørkram
  • Bæredygtighed
  • Sortiment
  • Messer
  • Bliv kunde
  • Kontakt os

Brun fiskefond

2 kg fiskeben
1 gulerod
1/3 selleri
1 løg med skræl
1 porre
1 persillerod
1 fl. rødvin
1 kvist timian
3 laurbærblade
5 sorte peberkorn
5 fed hvidløg
1 kryddernellike
½ spsk. salt

Fremgangsmåde: 

På en pande brunes fiskebenene kraftigt, og panden deglaceres med rødvin, som koges ind til glace, inden dette løsnes med lidt vand, og det hele kommes i en gryde. Grøntsagerne brunes i en gryde og kommes i gryden med fiskebenene. På en pande brunes de flækkede løg, til de er karamelliserede. Herefter kommes de i gryden. Krydderierne tilføjes, det hele dækkes med vand, og bouillonen bringes langsomt i kog under kraftig skumning. Når den koger skummes den, efter 4 minutter, helt ren. Dernæst fjernes gryden fra varmen, og det hele trækker i en time. Herefter sigtes bouillonen.

For at få en meget klar bouillon, f.eks. til supper, sigtes den igennem en stofble eller lignende.

Om Hørkram

  • Bæredygtighed
  • Certificeringer
  • Historie

Sortiment

  • Tilbud
  • Leverandører
  • Private brands

Shop online

  • Bliv kunde
  • Salg og levering

Kontakt os

  • Login
  • Jobs
  • Cookies og Persondata
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Sjælland/Fyn:

    Centervej 1
    4180 Sorø

    +45 57 87 04 00

    salg-soro@hoka.dk

  • Jylland:

    Torshøjvej 59, Kolt
    8362 Hørning

    +45 86 92 72 00

    salg-aarhus@hoka.dk

  • CVR: 85500716

Se kontrolrapport