Det rigtige glas
til den rigtige øl

Antallet af både mini- og mikrobryggerier eksploderer i både Danmark og i udlandet. Sideløbende med udviklingen af øllene er der fokus på at udvikle glas, som fremhæver smagsnoterne i den enkelte øl og sikrer den fulde smagsoplevelse. 

Find de rigtige glas til dine øl, så du er klar til skrue op for stemningen med kolde øl i lækre glas.

Stilet Cervoise ølglas med stilk

Cervoise ølglas med stilk er et elegant ølglas, der er velegnet til de fleste typer øl – store som små. Ølglasset med stilk har et indbydende look i klassisk design, og du kan nemt servere både klassiske eller specielle øl i flere forskellige størrelser. 

Glasset er af stærk kvalitet og kan nemt vaskes i hånden eller i maskinen. Cervoise ølglasset fås i fire størrelser – alle med fyldestreg.

Udvalgte specialøl og glas

Vi har hjulpet dig med at udvælge fire lækre specialøl, så du kan tilbyde dine gæster en dejlig, kold smagsoplevelse. Fælles for disse øl er, at de alle er danskproducerede og kommer fra nogle af de bedste bryghuse i Danmark. 

  • IPA - New England IPA 5,4%
  • Stout - Svaneke Stout 5,7%, 50 cl
  • Weissbier - Stuykman Weissbier 5%, 33 cl
  • Pilsner - Nørrebro Pilsner, 4,6 %, 33 cl

Er du på udkig efter et større udvalg af øl, kan du altid se hele vores udvalg i ølkategorien. Du kan også gå på opdagelse i vores øvrige drikkevaresortiment.

En specialøl fortjener at blive serveret i et elegant glas, der fremhæver øllens smag. Herunder kan du se vores bud på smukke ølglas, der komplimenterer dine kolde specialøl på en god måde.

Hvis du er i tvivl om, hvilket glas du skal vælge, kan du altid kontakte din nonfood-konsulent, som kan rådgive dig om valget.