Bloom

Vi præsenterer takeaway-emballage af græspapir fra Duni – oplev hvad her hvad man kan bruge græs til.

Det er naturens magi: fra græs, til frø, til mel, til lækre brød og kager. På hvilken bedre måde kunne man fuldende oplevelsen af lækkerier end ved at levere dem i miljøbevidst emballage, der er lavet af græspapir? Med det nye Bloom-koncept kan det lade sig gøre!

Godt for miljøet

Blooms takeaway-emballagekoncept, der omfatter poser, bakker og indpakninger, er designet i Sverige og fremstillet af græspapir. Dette banebrydende materiale giver betydelige miljømæssige fordele.

Græsset findes i naturen i rigelige mængder. Det høstes lokalt i Tyskland og konkurrerer ikke med ressourcer til dyrefoder. Græsfibermasse – det råmateriale, der bruges til fremstilling af græspapir – er yderst ressourceeffektivt at producere.

Fuldend oplevelsen 

Elementerne i Bloom-konceptet er fremstillet specielt til bagte fødevarer og fungerer smukt sammen. De fås i størrelser til ethvert behov, de forenkler service, får maden til at se lækker ud og sikrer en god kundeoplevelse. Samtidigt medvirker det til at minimere miljøpåvirkningen.

SE MERE OM BLOOM KONCEPTET HE

 

Bliv kunde hos Hørkram

Ønsker du at blive kunde hos Hørkram? Læs meget mere om dine muligheder og udfyld vores online formular. 

Bliv kunde hos Hørkram Foodservice A/S

Oplev sortimentet

Med mere end 30.000 unikke varenumre har vi alt, hvad du har brug for i dit køkken. Gå på opdagelse i det store udvalg hos Hørkram Foodservice.

Oplev sortiment her